Last news in Fakti

22 Май, 2023 13:17 3 626 10

Фенове разкритикуваха Джони Деп за развалените му зъби (СНИМКА)

  • джони деп-
  • критики-
  • развалени зъби-
  • фенове-
  • кинофестивал в кан

Сравниха го с Джак Спароу 

Фенове разкритикуваха Джони Деп за развалените му зъби (СНИМКА) - 1

Джони Деп се завърна в Кан, където бе посрещнат с аплодисменти. Ала вместо да говорят суперлативи за новия му филм Jeanne Du Barry, фенове се заядоха с него за усмивката му. Повод за негативните коментари, свързани с развалените му зъби станаха снимки на фотографи, показващи, че звездата има нужда от зъболекар.

Припомняме, че на премиерата на лентата 59-годишният актьор получи седем минутни овации. Разбира се, освен тях, той чу и виковете на протестиращи, дошли на Лазурния бряг в подкрепа на неговата бивша жена Амбър Хърд.

Докато позираше със своите колеги и махаше с ръка, Деп не скри задоволството си и се усмихна на папараците. Те са уловили не само неговите емоции от завръщането, но и недобре изглеждащите му зъби, пише Tialoto. Именно те накараха феновете да го помолят да посети спешно някой дентален кабинет.

Мнозина отбелязаха, че на кадрите зъбите на холивудската звезда са с гнусни петна и кариеси. Заради начина, по който изглеждат някои написаха в социалните мрежи, че все едно Джак Спароу се е разходил по червения килим. Само че вместо с раздърпаните и мръсни дрехи, той е облякъл официален костюм.

За разлика от някои свои колеги, които разчитат на редовно избелване на зъбите или красиви фасети, Деп явно не държи да има перфектната усмивка. И това си личи на снимките от Кан.

„Джони май е пропуснал да си измие зъбите“, „Джони Деп трябва да посети зъболекар. Зъбите му го карат да изглежда нездравословно“, „Ако Джони Деп не иска фалшиви ултра бели зъби, той няма нужда от тях. Виждал съм и много по-лоши неща“, пишат потребители на Twitter.

Все пак по-верни фенове на актьора отбелязаха, че понякога той е с различни зъби в зависимост от ролята, която му е поверена. Но повечето са на мнение, че след тежката битка срещу Амбър Хърд, той е трябвало да се погрижи за усмивката си за своето завръщане в киното.

Специалисти пък отбелязват, че употребата на наркотици, за която той призна в съда, може да наруши зъбния емайл. И така и да изложи подлежащия дентин на бактерии, причиняващи кариеси много лесно.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зъболекар

    17 0 Отговор
    Лятоска Джонката иде в България да си прави зъбите.
  • 2 Соваж бейби

    6 5 Отговор
    Жив и здрав да е човека може да има фобия от зъболекар .Най вероятно иронията не е безплатна много започва да накъртва в Франция било то с парфюма на рекламата с Ален Делон беше по приятна гледка из града да гледаш билбордовете на Соваж /Диор.Сега и в филма за сапунката между куртизанката на краля и тука има доста по кадърни френски артисти да си ходи в САЩ ама в Холивуд нещо не плащали дбре май ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Друго

    11 1 Отговор
    си е Благо да ви отхапе прасковките.
  • 5 Данаил

    1 2 Отговор
    От киселината ще да е!
  • 6 док

    5 1 Отговор
    Карибският пират няма проблеми с парите,за да иде на зъболекар и да си оправи зъбето. Трябва да отиде,иначе за него не е добре. Ще започнат да го болят и ще има лош дъх.

    Коментиран от #8

  • 7 Бат Мишо

    15 1 Отговор
    Ний цялата Бйлгария сме с развалени зъби откак е демокрация тръгнали на човека да се подиграват за 2 кариеса
  • 8 Чиляка просто

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "док":

    Може да изпитва страх да посещава зъболекар,туй си е тип фобия.
  • 9 С развалени

    7 0 Отговор
    зъби, но всепризнат талант - актьор, музикант, художник. Че даже е и богат и известен. Колко го могат това?
  • 10 Как пък

    4 1 Отговор
    Видяха папараците от няколко снимки че ѝма кариес