Last news in Fakti

5 Юни, 2023 14:38 2 073 0

Задава се огнен вихър от чувства според астролозите

  • венера-
  • любов-
  • лъв-
  • астрология

Венера преминава в огнения знак Лъв /5.06. - 9.10.2023 г./

Задава се огнен вихър от чувства според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock


На 5 юни 2023 г. около 16 ч. планетата, символ на любовта, брака, хармонията и красотата - Венера, сменя своя знак и застава под буйното влияние на огнения знак Лъв.

Венера в своята същност е женска планета и има земно-въздушен характер, като управител на знаците телец и везни/ там тя проявява най- силно своя характер/. В знака лъв ще донесе нуждата от показност на чувствата и емоциите, от изява и подобаваща оценка. Очакват ни буйни и горещи месеци в любовните отношения, където нуждата от внимание, глезене и обожание дори от страна на половинката ще се засили.

Тази промяна ще се усети най-силно от хората със Слънце, Луна, Венера или асцендент в знака лъв. За някои от вас може да се появи нова, гореща любов, но все пак нека мине през проверката на Уран, който ще направи квадрат с Венера от 26.06- 18.08.2023 г.

Където е намесен Уран, можем да очакваме неочаквани обрати, турболенции или непланиран развой на отношенията. Дългогодишни бракове могат да бъдат прекратени в този период или да претърпят своя ренесанс. От 17.07.3023 Венера ще бъде управител в знака везни на Южния възел, което може да доведе до изпитания на връзката, връщайки стари ситуации или хора. Могат да се появят кармични партньори, които да усетите, сякаш вече са били в живота ви.

Венера е пряко свързана да не забравяме и с нашите финанси, и финансов комфорт. Бъдете внимателни в изброените периоди относно инвестициите, които планирате. Предизвикателните аспекти на Венера с Уран в телец, ще влоши като цяло финансовата обстановка, ще задълбочи инфлацията, затова планирайте внимателно покупките си и харчете разумно.

Положителна промяна в професионален план ще донесе Венера в знака лъв на хора занимаващи се с изкуство, мода, красота, естетика, парти агенции, казина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА