Last news in Fakti

14 Юни, 2023 14:56 2 594 2

Амбър Хърд ще представи първия си филм след съдебните драми с Джони Деп

  • амбър хърд-
  • джони деп-
  • участия-
  • роля-
  • фестивал-
  • таормина-
  • филмов фестивал

Амбър Хърд ще присъства на фестивала Таормина, където ще бъде представен филма "В огъня", в който тя играе главна роля

Амбър Хърд ще представи първия си филм след съдебните драми с Джони Деп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След тежките съдебни драми и слуховете, че се отказва от Холивуд, стана ясно и че Амбър Хърд не бездейства. На 24 юни тя ще представи първия си филм след шумния съдебен процес за клевета, който загуби, съобщи в. Сега, цитирайки Deadline. Трилърът на режисьора Конър Алин "В огъня" (In The Fire) ще бъде показан на 69-ия международен кинофестивал в Таормина, Сицилия (23 юни – 1 юли), като премиерата ще се състои в Античния театър в града. Хърд ще присъства лично на събитието в компанията на екранния си партньор Едуардо Нориего.

Амбър Хърд изпълнява главната роля във филма – лекарка психиатър, която заминава за богата плантация в Колумбия, за да лекува момче, страдащо от душевно разстройство. Действието се развива през 1899 г. По онова време – в зората на модерната психиатрия, тя все още не е смятана за сериозна наука, а болното дете, както в много други подобни истории, е нарочено за въплъщение на Сатаната. Докато 38-годишната американка се опитва да подложи детето на психоанализа, нечестивите свръхестествени събития зачестяват и лечението се превръща в надпревара за спасяването на малкото момче от яростта на съгражданите му, а може би и от самия него.

Режисьорът Конър Алин е най-вече известен с уестърна No Man’s Land.

Фестивалът Таормина ще бъде домакин и на италианската премиера на "Жана дьо Бари" – първият филм с Джони Деп след делото за клевета, което той спечели. Той предизвика седемминутни овации на кинофестивала в Кан, където бе световната му премиера. Не се съобщава дали Деп, който изпълнява ролята на Луи ХV в лентата на Майвен, ще уважи проявата.

Международният кинофестивал в Таормина има богата история и сега възвръща блясъка си след няколко по-невзрачни издания, белязани от коронавирусната пандемия. Тук през годините премиери са имали филми като "Сладък живот" на Фелини, "Кръстникът" на Копола, "Смело сърце" на Мел Гибсън, "Мисията невъзможна" на Брайън де Палма, "Гадни копилета" на Тарантино и много други.

Миналия юни съдебно жури в щата Вирджиния призна Хърд за виновна в клевета срещу Джони Деп. Заседателите заключиха, че зад обвиненията на актрисата срещу бившия ѝ съпруг има злонамерен умисъл и съдът постанови тя да изплати обезщетение в размер на 15 милиона долара на Деп. След крушението в съда приоритетите на Хърд са да възстанови кариерата си, коментира изданието.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пача

    9 13 Отговор
    Мръсна!
  • 2 Шегобиец

    11 12 Отговор
    Това е един пример, че не винаги малките мръсници преуспяват в живота. Понякога съдбата им го зачуква така, както заслужават.