Last news in Fakti

19 Юни, 2023 11:45 3 166 10

Скандалът се заплита: Рускиня е заподозряна в набиране на момичета за секс с Тил Линдеман

  • тил линдеман-
  • рамщайн-
  • сексуални престъпления-
  • рускиня-
  • скандал

Макеева и Линдеман са обвинени в сексуални престъпления и продажба на наркотици

Скандалът се заплита: Рускиня е заподозряна в набиране на момичета за секс с Тил Линдеман - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Рускинята Альона Макеева, представяща се за кастинг директор на Rammstein, е обвиняема по наказателно дело срещу фронтмена на групата Тил Линдеман, съобщи „Welt am Sonntag“, цитирайки прокуратурата в Берлин.

Макеева фигурира като заподозряна в предварителното производство срещу музиканта. Тя и Линдеман са обвинени в сексуални престъпления и продажба на наркотици.

В документите по делото Макеева е обявена като организатор на секс партита за Rammstein. Предполага се, че тя е подбирала и набирала момичета за фронтмена на Rammstein, без да им казва истинската причина за срещите им. Според в. „Bild“ след скандала групата е спряла да работи с Макеева, която е напуснала Германия и е заминала за Русия, пише БГНЕС.

Припомняме, че повече от дузина жени обвиниха Тил Линдеман в сексуален тормоз. Една от тях - ирландката Шелби Лин, разказва, че в края на май тя, заедно с други момичета, избрани от Макеева, е била поканена на парти с групата преди концерт във Вилнюс. Там Линдеман лично почерпил всички с текила. В един момент той поискал да остане насаме с Шелби и според нея се ядосал, защото тя не искала да прави секс с него. След партито Линдман се събужда със синини, гадене и втрисане, както и с частична загуба на паметта, което я кара да подозира, че е била дрогирана.

Самият Линдеман отрича всички обвинения срещу него. Въпреки липсата на решение по делото, музикантът вече е изправен пред последиците от скандала. Звукозаписната компания Universal Music Entertainment ограничи рекламното сътрудничество с Rammstein. Освен това останалите членове на групата не изключиха възможността групата да се разпадне, защото са "семейни хора" и не искат да бъдат замесени в "мръсна история".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МаДа

    7 7 Отговор
    Роден и израсъл в ГДР + рускиня за директор - от ясно по-ясно.
  • 2 Гулю гулю

    17 9 Отговор
    Сигурно е о-краинка, ама нали сега те са от "добрите". Веднага са я писали рускиня. Ако е за лошо си руснак, ако е за добро - украинец. Това новите ЕССР директиви! Козируваш и изпълняваш, нали мисирки!

    Коментиран от #3

  • 3 Щом е украинка

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "Гулю гулю":

    Значи е рускиня. Ако е македонка, значи е българка. Те и в България, българите мразят България, та какво остава за отцепниците от т.нар. държ. Сев. Македония.
  • 4 Ха ха ха ха

    7 3 Отговор
    Не скандалът, простотията и падението на "цивилизованото" западнало, бесовско сборище се съвсем заплитат в тъпите и нескопосани, пропагандни лъжи. То вече не е скандал, а начин на живот.
  • 5 Ха ха ха ха

    5 2 Отговор
    Ако бяха непълнолетни момченца, всичко щеше да е ОК. Така е бил и древен Рим преди падането си. Хазарският ционистки каганат се разкапва, прогнил.
  • 6 еалиста

    4 6 Отговор
    Само не сте обвинили Русия, че е създала проклетата планета Земя! Нагли манипулатори, фашистки отрепки!

    Коментиран от #9

  • 7 РИТОРИЧНО🤔

    3 2 Отговор
    МИ МОСКОВСКА ЩЕ Е
    ТЕ В ТОВА СА НАЙ ДОБРИ...
    апропо...та нали заради
    Отвличане на деца
    ПУ.ИН Е ОСЪДЕН О.П.Г. ☝.......
  • 8 Преводач

    3 3 Отговор
    Вече сме свикнали с подтекста на заподноевропейските статии : "Българин" е ясно , че е циганин , (но да не ги обиждаме) . Зад " рускиня" да се раздира украинка !
  • 9 Рашавия

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "еалиста":

    "Макеева, която е напуснала Германия и е заминала за Русия"

    РУСИЯ, не Украйна

    Пък и в случая веднага си личат руските ценности култивирани в местни агентчета, нацвъкани на всякъде в бившия СИВ преди "Перестройката"
  • 10 ......па

    2 0 Отговор
    Всеки може да те покани на парти.Твой е избора дали да приемеш или откажеш.Та кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.