Last news in Fakti

21 Юни, 2023 08:37 2 679 6

Днес е ден за "нищонеправене" според астролозите

  • лунен календар-
  • астрология

Не трябва да се прахосват физическите сили напразно

Днес е ден за "нищонеправене" според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Лъв от 01:05 ч. до 13:36 ч. на 23 юни.

Енергийният потенциал в това време е доста висок. Повечето дела ще ви се отдават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Най-голям е шанса да направите добро впечатление при запознанство. Сега е времето да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела.

Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Лунен календар: 4 лунен ден от 08:21 ч. на 21 юни до 09:25 ч. на 22 юни

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева, които вкусили от забранения плод от дървото на познанието и извършили грехопадение. И този ден е такъв - ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате между доброто и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате скорострелни решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Четвъртият ден се нарича "Аум" – гърлената чакра, ларинкса, се свързва с този ден, следователно, произнасянето на звуци, мантри е полезно, звуците пречистват менталното тяло.

Количеството контакти следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи и събират групи. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре избягвайте общуването с други хора. Ако имате активни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега те притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени. Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 станчо

    3 0 Отговор
    да разбираме ли че е празник на политиците?
  • 2 Венелина луцифер лгтб

    2 0 Отговор
    От 20 години нищо не правя
  • 3 и утре

    0 0 Отговор
    милярдера на батискафа сигурно се чуди кой ще го спасява . вчера и оня ден бяха дни за работа и не го извадиха .
  • 4 В българия

    1 0 Отговор
    Сме свидетели как някакви пионки се сражават , зад тези пионки стоят западния елит и източния. Умело си боряват с изкуствен интелект , четат си мислите един на друг , единствената им цел е да забогатеят на народа на гърба, в същото време държат народа в будна кома в времена преди христа.

    Коментиран от #5

  • 5 Това са

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "В българия":

    Групировките на луцифер, много скоро всичко ще им се изясни на народа
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.