Last news in Fakti

24 Юни, 2023 09:06 4 953 14

Дъщерята на Зуека, Девина, срещнала любовта по време на снимките на сериала "София вкъщи"

  • девина василева-
  • зуека-
  • софия вкъщи

Телевизионният дебют на Девина бе тази седмица в сериала

Девина Василева, дъщерята на Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова, срещна любовта на снимачната площадка на българския сериал "София вкъщи", съобщават от bTV.

Тя бе гост днес на Сашо и Катето Евро в "Преди обед". Девина израства в семейство на артисти. Майка ѝ е актрисата и режисьор Нина Димитрова, баща ѝ - Васил Василев-Зуека, а това предопределя пътя ѝ както към сцената, така и към малкия и големия екран.

Телевизионният дебют на Девина бе тази седмица в сериала "София вкъщи", където тя се превъплъщава в ролята на Неда - непокорната дъщеря на суровата Камелия (Илияна Лазарова). Афектирана, че майка ѝ не я пуска на музикален фестивал в Румъния, тя решава да я дискредитира пред колегите ѝ и умишлено се проваля на изпитите в училище, въпреки че е сред първенците на випуска.

В студиото на "Преди обед" Девина сподели, че участието ѝ в новия български сериал на bTV съвсем не е било предвидено: "Снимахме "София вкъщи" миналото лято, там започнах първата си работа като втори асистент-режисьор. Когато вече бяхме преполовили снимките, се оказа, че имаме проблем с намирането на актриса, която да изиграе Неда. Докато бяхме на среща за следващия блок, Кръстю Ламбев - продуцентът на сериала, просто се обърна към мен и ме попита: "Искаш ли ти да си?". Въпреки че първоначално го приема като шега, малко по-късно Девина получава имейл с репликите на Неда и решава да се предизвика. За целта първо си боядисва косата.

"С Неда си приличаме по това, че и двете нямаме цедка. Може би малко повече премислям нещата, за разлика от нея. Тя просто скача и не мисли за последствията", сподели Девина пред Сашо и Катето Евро в студиото на "Преди обед".

Младата режисьорка бе изненадана със специално включване от Васил Василев-Зуека от Испания, който не спести похвалите си за телевизионния ѝ дебют: "Направо влетя в сериала, ако трябва да съм честен, бях много приятно изненадан. За мен Девина има много приятно присъствие - като актриса тя е много органична и камерата я обича. Искам да ѝ пожелая преди всичко да не се примирява със собствените си резултати, а да гони максимума".

На снимачната площадка на "София вкъщи" Девина среща и любовта в лицето на Мартин Кирилов, който е сет дресър на сериала. "Любовта на терен е много често срещано нещо, но да издържи толкова дълго - вече 11 месеца, е рядко явление. Всичко се случи по време на нощни снимки, озовахме се в една стая, започнахме да си говорим и от приказка на приказка... излязохме на среща", издаде тя.

В студиото на "Преди обед" стана ясно, че предстои да видим Девина и в американска продукция на "Дисни", рамо до рамо с Лиъм Нийсън и Дейзи Ридли (Рей от поредицата "Междузвездни войни"). Филмовата лента се развива през 1930 г. и разказва за жена, преплувала Ламанша.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Горкото момиче,

    22 0 Отговор
    прилича на баща си ....

    Коментиран от #8

  • 3 Теляк

    15 0 Отговор
    Голям успех! Зуекови не са от красивите!
  • 4 факуса

    4 2 Отговор
    и що ще в лоша българия

    Коментиран от #9

  • 5 Пешо

    15 0 Отговор
    И толкова ли няма по-фотогенични хора в България!
    Нали първото изискване за телевизията е това?!?
  • 6 Искрен

    19 0 Отговор
    То затова никой няма да гледа български продукции!
    Защото не е лицеприятно!

    Коментиран от #7, #13

  • 7 точно

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Искрен":

    По всички продукции ни поднасят едни и същи лица, да се чуди човек ново ли гледа или продължения. Няма да цитирам имена защото ще ме изтрият, а току що научих азбуката и ще ми е трудно да съчиня същото4525
  • 8 айде де

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Горкото момиче,":

    Ама е намерило лИбовтЪ, Ама и тоя да беше вложил малко повече усет бе, нали е художник
  • 9 бай Даньо

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "факуса":

    Ето това е въпросът... нали из чужбината пари,пари, известност, слава...ама никой не ги бръсне
  • 10 Развеселен

    5 0 Отговор
    Наистина ли трябваше да научим това?!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Опааа

    7 0 Отговор
    Венелинооооо! “Сет дресър”?!? Мисиркоооо!
  • 13 ......па

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Искрен":

    И не само това, ами защото актьорите се уреждат по шуробаджанашки.Освен това болшинството от тях са абсолютни бездарници.
  • 14 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Кондуктор беше татко, кондуктор съм и аз...