Last news in Fakti

24 Юни, 2023 13:16 2 235 15

Виктория Капитонова стопила 10 кг, за да стане звезда

  • виктория капитонова

Благодарение на домашно приготвената храна тя успяла да отслабне и най-после станала модел

Най-коментираната риалити звезда в момента - Виктория Капитонова, в буквалния смисъл на думата е изгладувала своята популярност. Амбициозната рускиня е успяла да стопи поне 10 килограма, преди да тръгне да става звезда. Това се случило още когато била тийнейджърка, живеела в общежитие, чудела се как да свърже двата края, но имала големи мечти.

Когато дошла в България, Виктория Капитонова била едва на 16 години. Завършила гимназия в родната си Русия с година по-рано от връстниците си и сервирала на своите родители, че иска да се премести в Америка. Те не можели да си позволят да финансират подобна авантюра, но вместо да отрежат дъщеря си, ѝ предложили компромисен вариант - да учи бизнес администрация в Американския университет в Благоевград. Дотогава не били стъпвали в България, но избрали страната ни, защото им е далеч по-близка, а и по-евтина от САЩ.

Така бъдещата риалити звезда пристигнала у нас в Благоевград. България толкова много ѝ харесала, че забравила идеите си за живот в Америка, пише в."Уикенд".

Идеята на Вики била да се пробва на модния подиум у нас. По онова време обаче тя била доста по-пухкава от сега. Тежала около 60 килограма. При нейната височина от 174 сантиметра това е идеално тегло, но не и за манекенка.

От модните агенции, в които кандидатствала, ѝ казали, че трябва да отслабне. “Наложи се да започна да си готвя сама, за да се храня диетично". спомня си днес Виктория.

Проблемът бил, че в общежитието нямало кухня. Разполагала само с мултикукър, с който не можела да си приготвя всичко, от което има нужда. Ето защо започнала да си купува уреди за готвене. Първо се сдобила с фурна и котлони, като постепенно натрупала цял склад с миксери, ножове, кухненски роботи, машинки за паста и всичко останало, което професионалните готвачи ползват.

Благодарение на домашно приготвената храна успяла да свали цели 10 килограма и най-после станала модел. Това били първите ѝ опити пред камера.

Във виртуалното пространство до днес могат да се намерят снимки от фотосесиите на Виктория от онзи период. При 174 сантиметра височина рускинята тежала едва 50 килограма. Мерките ѝ били 86-60-89. Капитонова успява да поддържа тази форма и до днес. Тя готви все по-рядко, набляга на салатите и по този начин се пази от излишните килограми. “Мога да готвя, но ме мързи. Предпочитам да си лежа на дивана", не си криви душата рускинята. Тя така и не успява да пробие като модел, но успешно овладява модерната професия на инфлуенсърите.

Започва да я практикува, когато завършва университета, мести се от Благоевград в София, но се оказва, че не може да започне никаква работа. За да сключи трудов договор, ѝ трябва специално разрешение, с каквото не разполага. За да се измъкне от трудната ситуация, амбициозната рускиня започва да развива свой канал в Youtube. След това се настанява в социалните мрежи, а след участието ѝ в 4 тв риалитита, едва ли е останал човек в страната ни, който не е чувал за нея.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ох , Боже

    13 2 Отговор
    Много звезди , много нещо ! Рекох , че е тръгнала към Русия доброволка .

    Коментиран от #12

  • 2 Няма лошо

    4 10 Отговор
    Всички хубави рускини са добре дошли.

    Коментиран от #13

  • 3 Авеее

    4 1 Отговор
    Луната и тя стопила доста по10 кг, за да стане звезда,но не успяла да светне.
  • 4 въпросче

    5 0 Отговор
    Как се става звезда и ако станеш звезда,изпращат ли ти астронаФти или идва само Илон Мъск с маска?
  • 5 Калия Неонова

    3 1 Отговор
    Ако Виктория Капитонова е българка,ще е Капитанова.
  • 6 в кратце

    5 0 Отговор
    Ще й подаря три кила банани и 10 кг. захар!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Щукар

    7 0 Отговор
    “Мога да готвя, но ме мързи." Сега вече,като е известна в България,държавните служби ще й дадат ли необходимите документи,за да я назначат работодатели на работна длъжност?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Пипо

    5 0 Отговор
    Достатъчно са и нашите прости отвратни от село, че и тази злобна неприятница да натрапват. Аман от нагли боклуци.
  • 12 Доброволка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ох , Боже":

    На вокзал
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 456

    6 0 Отговор
    Спрете да ни натрапвате тоя злобен съсел и безсмисления му животец. Всички разбраха, че е амбициозна държанка на дърртаци с шкембаци, а опитите й да намери млад, богат и красив удрят на камък и така ще продължи и занапред. Вече е на 30 и е доста захабена от употреба.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.