Last news in Fakti

24 Юни, 2023 19:19 4 503 11

Гаджето на Григор Димитров го изостави в Лондон

  • мадалина геня-
  • григор димитров

Мадалина се върна в Италия за служебен ангажимент

Мадалина Геня остави Григор Димитров сам в Лондон и се върна в Италия. Това веднага породи слухове, че двамата са се разделили, но това съвсем не е така. Истината е, че сексапилната румънка има моден ангажимент на Ботуша.

Актрисата и модел е лице на местна марка за обувки. По тази причина бе звездата на представянето на новата колекция в Болоня. Мадалина пристигна в секси черна рокля с огромна цепка. Така, докато демонстрираше един от моделите обувки, показа дълъг и загорял крак на фотографите. Един от дизайнерите на марката пък я обу досущ като съвременна Пепеляшка. Мадалина качи и няколко сторита с дъщеричката си, с която живее в Милано от години.

Геня прекара последните седмици плътно до любимия си Гришо. Двамата бяха заедно в Париж за "Ролан Гарос". След това се отправиха към Лондон. Там Димитров заведе половинката си за първи път на кортовете на "Уимбълдън". Двамата си качиха и видео как си разменят нежности на автобусна спирка. Обиколиха и няколко луксозни ресторанта в английската столица.

Мадалина беше плътно до Григор и по време на участието му в квалификациите на турнира в Куинс. Българинът бе забравил да подаде заявка за надпреварата и затова се наложи да мине през пресявките. Любимата му седеше в неговата ложа и трепетно следеше изявите му на корта. Качи и истории от победните му точки.

По време на мача на Григор от първия кръг с Емил Руусувуори Мадалина липсваше. В ложата на Димитров бяха двамата му треньори Даниел Валверду и Джейми Делгадо. Там бе и приятелска двойка на българина, която не за първи път го подкрепя по време на турнир. Най-вероятно Геня ще се върне при любимия си най-късно за началото на "Уимбълдън". Третият турнир от Големия шлем стартира след 10-ина дни.

Снощи българинът се изправи срещу най-високо класирания южноамериканец към момента Франсиско Серундоло в мач от 1/8-финалите в Куинс. Аржентинецът се намира на върховото си 19-о място в световната ранглиста.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СИНЬОТО

    2 5 Отговор
    Тази горе на снимката съм ,АЗ в следващия со живот ,преродена в момиченце, ЖЕНА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Радо

    8 1 Отговор
    Сигански рабути праят!
  • 4 Торсунов

    7 2 Отговор
    Дузина футболисти от серия А са в Италия.Да изкара някой ойро се е върнала,нали е високо платена компаньонка
  • 5 Доко

    5 2 Отговор
    Този травестит иска дълбока "оран" нещо от Конго, или Гана.
  • 6 Стига с тия

    1 1 Отговор
    Превземки и детски градини, ще ги видим след няколко години като стане световен конфликт , това ще са първите в ковчези и на бесилата
  • 7 Дедо Шишарко

    8 0 Отговор
    На наш Глигор му е време дяца да гледа веке, а той се мандахерца с разни стари чанти с деца и бездеЦни. Да му се чуди на акъла човек как изтърва щерката на олигарха....
  • 8 Радо

    11 1 Отговор
    От Хясково е мунчето все пак - отде толкоз акъл!
  • 9 Дедушка

    4 10 Отговор
    Путин разбра,че е свършено с него и барабар с Медведев се изпокриха в Сибир. Слава на САЩ,НАТО и ЕС.
  • 10 Бостанджи

    4 0 Отговор
    Нема страшно...
    Те Серина ще го утеши в ,,нежната" си прегръдка....
    А и Айшето от родното му Асково още тръпка има по него...
  • 11 Перо

    1 1 Отговор
    Къде се бута тоя каун, живее на държавните 400,000 лв. годишно и такси за участие в турнири! Когато няма спортни успехи има измислени жълти новини за аутсайдери!