Last news in Fakti

25 Юни, 2023 10:56 2 626 7

7 неща във външния ви вид, които ви пречат да срещнете мъжа на живота си

  • външен вид-
  • грешки-
  • мъжа на живота-
  • любов-
  • отблъскват

Какви черти на женския образ отблъскват мъжете?

7 неща във външния ви вид, които ви пречат да срещнете мъжа на живота си - 1
Снимкa: Shutterstock

Понякога дори една незначителна дреболия разваля ужасно визията и прави жената непривлекателна. Това е особено очевидно в отношенията с противоположния пол. Какви черти на женския образ отблъскват мъжете?

Вътрешният свят на човека играе важна роля в отношенията, но първоначално ни привлича хармонията на неговия образ, уникален стил и поддържаност. Външният вид на жената е това, което кара мъжете да я гледат или напротив, бързо да отместват очи. Второто често се случва, ако в образа на дамата присъстват следните детайли.

Тя се опитва да изглежда като тийнейджър

Много представители на силния пол признават, че основната грешка на много дами е желанието им да изглеждат като млади момичета, когато вече на са такива. Някои жени могат умело да се обличат в този стил, да обуят маратонки и да изглеждат едновременно женствени и привлекателни, но други - не.

Заплетена и безжизнена коса

Не е тайна, че мъжете обръщат много голямо внимание на косата на жените. Красивите и блестящи кичури им изглеждат женствени, а също така свидетелстват за доброто здраве на дамата. С други думи, добре поддържаната коса е един от признаците на наистина привлекателната жена.

Разрошената коса обикновено значително разваля външния вид на жената. Сухата и чуплива коса кара мъжете да мислят, че дамата не се грижи за външния си вид.

Любов към скандалния стил

Следването на модата на различни субкултури обикновено е характерно за тийнейджърите. Същото може да се каже и за екстравагантния грим и скандалните дрехи. В младостта всичко това се възприема спокойно и изглежда естествено. Когато обаче зрелите дами се обличат по този начин, само отблъскват с вида си.

Любовта към необичайни визии често се свързва с желанието да се привлече вниманието. Но всъщност погледите, които скандалните дами улавят върху себе си, обикновено са осъдителни.

Неподдържани ръце

Друг сигнал, който възпира вниманието на мъжете към жените, е поддържаният маникюр. Това винаги предизвиква недоумение у мъжете - как може една жена да пренебрегне това? И изводът винаги е един – подобно нещо е присъщо на дами, които не се отличават със себеуважение.

Ако искате да сте привлекателни и красиви в очите на противоположния пол, тогава ще трябва внимателно да следите маникюра си.

Твърде силен парфюм

Твърде острата и силна миризма на парфюм също може да изплаши потенциалния джентълмен. До такава дама мъжете остават с впечатлението, че са влезли в магазин за парфюми, където продават флакони далеч от най-доброто качество.

Най-вероятно мъжът ще иска бързо да се отърве от присъствието на такава дама - без прощални прегръдки, а да не говорим за целувки.

Лош дъх

Друга черта на непривлекателната дама е лошият дъх. Това по принцип плаши всички хора, но за образа на очарователна дама е основен враг. Целуването едва ли ще бъде приятно изживяване за мъжа.

Има много начини да се справите с лошия дъх - можете да използвате дъвки или бонбони, да се запасите със специален спрей. Най-добре е обаче да се консултирате със специалист и да разберете причината, поради която имате такъв проблем.

Неугледни дрехи

Те са сигурен признак на небрежната жена. Основната характеристика на една привлекателна жена е облеклото. Облечена красиво, тя прави много по-приятно впечатление.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    6 2 Отговор
    Увиснали Дойки

    Коментиран от #7

  • 2 Това

    10 0 Отговор
    Е вярно ! Жената трябва да е така поддържана , че като я видиш , да се замаеш , все едно те е ударила с тиган по главата ! Трябва да има усмихнато , а не студено излъчване ! И трябва да няма парфюм , който да те накара да направиш кръгом , и да побегнеш като олимпиец !

    Коментиран от #3

  • 3 Хахахаха

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Това":

    Прав си, ама тия жени са съответно и за същата категория мъже. Пешо от панелката по джапанки и потник и с увиснало шкембе, ще си хареса себеподобна льоца. И после у къщи ще го удря с тигана по главата, че парите им едва стигат за пиене и цигари. Аааа, ми то ток и вода скъпи, що да се къпят всеки ден, че лятото и по 2-3 пъти.

    Коментиран от #4

  • 4 Съвсем

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хахахаха":

    Вярно ! Класните мъже имат стандарти ! Класните жени - също.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 пенко

    1 1 Отговор
    КРЕТЕНОИДИ ---НИЩО ОБЩО НЯМА "ВЪНШНИЯТ ВИД " С ОТКРИВАНЕ НА - ПОРТНЬОРА ДО ТЕБ !!!!!!??????!!!! - ПРЕЗ ОЧИТЕ -- РАЗГОВОРИТЕ ЗА ОБЩИ ИНТЕРЕСИ ---ПОСОКАТА -ПЪТЯ - РЕЛИГИЯ И БЕЗ --- ПОСОКАТА НА ДВИЖЕНИЕ --- МУЗИКА --МИРИЗМИ - ДЕЦА --МА Й Н АТ А ИМ НА РОДИТЕЛИТЕ !!!!!
  • 7 Същото като...

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гаглей":

    Увиснали ганглии.