Last news in Fakti

27 Юни, 2023 13:27 5 612 10

Мариан Вълев - Куката с ново гадже?

  • мариан вълев-
  • куката-
  • наташа монева-
  • гадже

Актьорът отрича Наташа Монева да е новата му изгора, въпреки че са много близки

Опасно близък с фолк певицата Наташа Монева е Мариан Вълев - Куката. Актьорът и певицата са повече от близки, което породи слуховете, че между тях има любовна връзка.

За последно Куката бе при Монева в Лондон съвсем наскоро и се скъса да хвали изпълнителката. Мариан обаче отрича Наташа да е новата му изгора.

"Нямам връзка с певицата Наташа Монева. Не ме занимавайте с глупости", категоричен е актьорът. Въображението на светските сплетници се развихри след скорошен клип в Instagramа на Монева. На него 33-годишната изпълнителка се усуква около популярния актьор, който възхвалява певческите ѝ качества.

"Харесвам Наташа Монева, въпреки че не слушам поп фолк“, казва във видеото Куката.

Мариан Вълев - Куката с ново гадже?



Актьорът от "Под прикритие“ неведнъж е бил заподозиран в много любовни истории. Сред връзката с доста по-младата си колежка Снежана Макавеева, актьорът не бе засичан нито веднъж до родни красавици. Единствената, която го обяви за свой голям почитател бе несебърското Барби Ивелина Прунова, но това се оказа рекламен трик, писа "България Днес“.

Колеги на мачото обаче твърдят, че с Наташа нещата били по-различни, защото тя е един от неговите "водачи" в света на бг фолка, въпреки че певицата от 10 години живее и се изявява в известен клуб в Лондон, където редовно гостуват най-актуалните имена в бг фолка. Вълев определено има слабост, поне професионална, към "лошите момичета", защото преди 4 години даже направи цял филм с такова лого, вдъхновен от драматичната история на престъпно млада жрица на платената любов. А в началото на годината бе премиерата и на филма му "Чалга", в който дебютират като актриси и съвременни поп звезди като Лора Караджова.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Под прикритие

    3 1 Отговор
    Строиме ли, Росене?!
  • 2 Тома

    5 3 Отговор
    А с виаграта добре ли е защото трябва работа на тези години
  • 3 Нагазиго Надовара

    5 6 Отговор
    На тоя чичак от пет години не му става, ново гадже хванал. Само шпаклова, истинската работа я вършат баджанаците.
  • 4 Само питам

    6 4 Отговор
    Каката ромка ли е?
  • 5 КУКА...МУКА

    4 4 Отговор
    Тоя е пълен нещастник.........Кука......ТИ вече НЕ СИ ФАКТОР.....!!!!
  • 6 бихте ли пояснили

    7 3 Отговор
    Съвременните поп звезди като Лора Караджова??????!?????? Леле, майко. . . .
  • 7 АВЕ...ЛОРА....И...ЗВЕЗДА....НЕ МОГАТ...

    4 1 Отговор
    ДА СЪСТАВЯТ НИКАКВО СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ...ВЕРОЯТНО АВТОРА НА ТАЗИ БЕЗМИСЛЕНА СТАТИЯ Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ...ЛОРА Е ЗВЕЗДА МЕЖДУ ПИЯНКИТЕ И НАРКОМАНИТЕ...
  • 8 Този

    4 1 Отговор
    е много зле - и като мъж (на външен вид), и не е наред с главата (горната).
  • 9 Ник

    1 2 Отговор
    Вълев,смешко ! Някои да го е чул,да произнесе нещо смисленно ! Елементарен мъж ! Направи една роля, Ооо,Чудо ! Има много добри артисти ,Но той не е в Класацията ! Мечти ,пози ,клюки !!!!
  • 10 Йеронимус БОШ

    0 0 Отговор
    А коя мома е НОВАТА до Бойко Борисов ? Че не вярваме да си стои сам самичък ,особено след като отлъчи далече от себе си Борислава Йовчева МИС Бикини и детенцето им Ема !