Last news in Fakti

28 Юни, 2023 09:36 10 081 1

Месечен хороскоп на Тамара Глоба: Юли ще бъде пълен с положителни промени за повечето зодии

  • хороскоп-
  • юли-
  • тамара глоба

Ето за какво трябва да се готви всеки знак от Зодиака през първия отпускарски месец

Месечен хороскоп на Тамара Глоба: Юли ще бъде пълен с положителни промени за повечето зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Много може да се спори за достоверността на хороскопите, но не и за тези на прочутата астроложка Тамара Глоба. Нейните прогнози са тествани от много хора и отдавна са показали най-високи нива на достоверност, пише jenata.blitz.bg.

Глоба вече е готова с прогнозата си за месец юли. По думите ѝ, месецът обещава да бъде интересен и с много събития, които ще променят живота на всички зодии към по-добро. Задават се нови възможности, открития и постижения.

Юли ще бъде пълен с положителни промени. Всеки ще може да постигне целите и мечтите си, стига да е упорит и решителен.

Ето за какво трябва да се готви всеки знак от Зодиака през първия отпускарски месец:

Овен

Рискувате да загубите надежда за добри отношения със семейството. Този месец е много важно да се обаждате и да прекарвате повече време с любимите си хора. Няколко почивни дни заедно лесно ще върнат добрите отношения между вас.

Предстои много важен бизнес въпрос и шанс за страхотна кариера, така че не пропускайте този момент. Важно е да действате бързо и решително и тогава всичко ще се получи.

Можете да очаквате увеличение на приходите. Кариерата и работата ще са важни за вас. Интелектуалната дейност също ще донесе голям успех.

Телец

През юли ще ви обхване желанието да се занимавате с нещо ново. Не си отказвайте това удоволствие, дори и да е мимолетно хоби.

Това е най-доброто време за изпълнение на плановете. Всичко ще бъде много лесно. Помагайте на другите, без обаче да вредите на себе си, иначе ще пропуснете шанса да се реализирате.

Близнаци

Планът ви за почивка може да се провали. Това обаче не трябва да ви притеснява много, защото няколко седмици по-късно все пак ще имате прекрасна ваканция, просто трябва да имате търпение.

Юли е чудесно време за приключване на недовършени дела. Ще имате възможност да преминете към нов етап от живота си и да се запознаете с влиятелна личност.

Очаква ви финансов просперитет. Може да спечелите добра сума пари. Не влизайте в дългове.

Големи промени се задават и в личен план. Възможно е любовно привличане, което ще ви вдъхнови за нови подвизи.

Рак

Ще усетите особен вкус към живота. Докато всички около вас се оплакват от живота, вие ще получите възможността да се насладите на всеки лъч от палещото юлско слънце.

Някои обстоятелства ще ви изваждат от обичайния ви живот, но това е необходимо за опит и мъдрост.

Лъв

За вас ще настъпи период, през който ще ви се прииска да промените коренно живота си към по-добро. Със сигурност ще се родят няколко идеи, чиято реализация ще бъде подкрепена от приятели и роднини. Трябва само да изберете правилния бизнес партньор.

Творческите личности ще се радват на голям успех. Отдайте се изцяло на хобито си, то ще ви носи чувство на удовлетворение.

Дева

През юли ви грози изневяра, затова най-добре отидете на почивка само с половинката си. В края на пътуването отношенията ви ще се променят към по-добро по начин, за който не сте и мечтали.

Посвещавайки се на работата, не забравяйте да си почивате. Не е изключено в даден момент да се окажете на ръба на изтощението.

Везни

Всички, които не са ви разбрали през последните месеци, ще променят мнението си благодарение на един повод. Опитайте да не сте арогантни и да не прогоните късмета си.

Време е да спечелите допълнителни пари. На работа ще се появят нови задачи с добра печалба, макар че това ще е временно.

В личен план скоро ще се появи човек, който ще има огромна роля в живота ви.

Скорпион

Финансов подем очаква онези Скорпиони, които жертват почивката, за да изпреварят конкурентите си. Всичките ви усилия ще се отплатят трикратно и изобщо не трябва да съжалявате, че тази година ще останете без отпуска.

Месецът ще бъде толкова спокоен, че по някое време ще изпитате известно разочарование. Но не се поддавайте на емоциите, това е временно, като затишие пред буря.

Стрелец

Очакват ви битови затруднения. Опитайте се да решите всичко тихо, с максимална дипломатичност, в противен случай тези дребни караници могат да прераснат в сериозни проблеми.

Не е нужно да отлагате нещата, иначе ще бъде така през цялото време. Сега е моментът да действате и да извлечете максимални ползи.

Козирог

На самотните Козирози през месец юли звездите обещават съдбовно запознанство. Няма да е любов от пръв поглед, така че ще трябва да огледате добре новите си познати, за да разберете кой точно е вашият човек.

Не клюкарствайте, това няма да ви помогне. Възможно е думите ви да достигнат до човек, от когото ще зависят много неща в живота ви.

Пазарувайте много внимателно. По-добре е да не купувате неща, от които не се нуждаете.

Водолей

Ако сте работили усилено през предходните месеци, е време да си починете добре. Месецът ще бъде много успешен за тези, които току-що са започнали нова работа или са се захванали с нов бизнес. Всичко ще ви се получава лесно, защото сте намерили себе си.

Трябва да отделите време и за почивка. Този месец няма да ви донесе много приходи.

Риби

През този период трябва да бъдете много внимателни с избора на съмишленици. Трябва сериозно да обмислите целите си в живота, за да не се отклоните по-късно от правия път.

През юли интуицията ви ще работи както никога досега, затова не спирайте да се вслушвате във вътрешния си глас.

Трябва да обърнете специално внимание на здравето си. Препоръчително е да се подложите на лечение или да минете профилактични процедури в санаториум.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.