Last news in Fakti

3 Юли, 2023 11:45 9 952 3

Пълнолуние в Козирог - време е за нова страница в кариерата

  • пълнолуние-
  • козирог-
  • астрология-
  • зодии-
  • кариера

То ще настъпи на 3 юли 2023 г. точно в 14:39 часа

Пълнолуние в Козирог - време е за нова страница в кариерата - 1
Снимка: Shutterstock

На 3 юли 2023 г. точно в 14:39 ч. ще настъпи Пълнолуние в знака на мъдростта и отговорността- Козирог! Това Пълнолуние ще се усети най-осезаемо от представителите със силни земни позиции в знаците Телец, Дева, Козирог!

Пълнолунието е момента, в който Слънцето и Луната застават един срещу друг с цел да премахнат старото и да направят път за ново начало. Често това идва със силна емоционална дилема, в конкретния случай по оста Рак (семейство) и Козирог (кариера).

Сега е момента да поставите своите приоритети на преден план и да вземете някои важни решения по темите: професионалната реализация, амбиции, отговорности, закон и ред, семейство и семеен уют, имотни казуси.

По време на Пълнолуние енергията е в своя пик, често безсънията и тревожността ескалират, а в конкретния случай задълженията и изпитанията в службата. Това Пълнолуние в трудолюбивия знак Козирог може да ни донесе доста кардинални промени с цел да усвоим важни уроци, да се научим на дисциплина и спазване на конкретни правила. Ще бъдат наградени смелите и борбените личности, които не се отказват лесно.

Помислете дали се чувствате удовлетворени на работното си място, това ли е вашето призвание, чувствате ли се пълноценни и щастливи? Успявате ли да съвместите ангажиментите в службата или това е за сметка на времето ви с близките за вас хора?

Трудно, дори в здравословен план ще бъде това Пълнолуние за творческите, водни зодии - Рак, Скорпион, Риби.

По време на Пълнолуние не е добре да се планират операции и медицински интервенции особено в областта на ставите, колената, гръбначния стълб. Може да се обострят проблеми на хората страдащи от ревматизъм, проблеми с костите или кожен дерматит.

Постарайте се да отстраните всичко ненужно и вредно от дома, тялото и мислите си.

Не губете времето си за хора и занимания, които не си заслужават! Подредете приоритетите си правилно и уважавайте собствения си свят!
Бъдете здрави и успешни!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    0 2 Отговор
    Папата каза да не вярваме в такива неща!..:;")))))