Last news in Fakti

4 Юли, 2023 10:14 22 535 13

Тони Димитрова свали 10 килограма с тази диета

  • тони димитрова-
  • диета-
  • отслабване-
  • хранителен режим

Изпълнителката е отслабнала драстично, а промяната ѝ не остана незабелязана от нейните почитатели

Тони Димитрова е успяла да влезе в отлична форма и е отслабнала драстично, а промяната ѝ не остана незабелязана от нейните почитатели. Бургаската Бони Тейлър се е вталила с поне десетина килограма само в последните два месеца, а тайната си за бързо отслабване, до която прибягва винаги и има действителен резултат, певицата сподели още преди време, пише вестник "Ретро".

Изпълнителката на „Ах, морето“ доверява, че в основата на режима ѝ е приемът на голямо количество течности. Важно е всеки ден да се пият поне по 3 литра вода или чай, но без захар и подсладители. Може да се консумират още пресни плодове и зеленчукови сокове, но не купени от магазина, а изцедени у дома.

Режимът на Тони бил с продължителност 4 седмици. През първата се хапват само картофи. Дозата е максимум 500 грама, които са разделени за два приема по 250 грама. Картофите може да бъдат сварени със или без обелките. Могат да бъдат печени, но без мазнина. Между храненията с картофи се хапват и 2 кофички кисело мляко. Менюто през втората седмица е основно от пилешко месо и салати. Месото трябва да бъде филе – без мазнини и кожа. Зеленчуците за салата е необходимо да са пресни и да не са обработени термично – задушени, печени. Количеството е неограничено. Тони разнообразявала с домати, краставици, зеле, моркови, айсберг, цвекло. Може да им добавите малко ябълков оцет, а за зехтина Тони Димитрова казва – само 1 капка. Вместо пиле през третата седмица се яде риба. Тя може да бъде задушена, печена на скара, печена в тавичка. Не е желателно да бъде маринована, защото е доста солена.

Пържената е тежка и с много калории. С нея можете да хапвате всякакви пресни салати в неограничени количества, но без да са мазни и солени. През последната седмица диетата се изпълнява само три дни. Това е времето за прочистване с плодове, мед и чай. Количеството плодове не е лимитирано. Можете да ядете на корем през деня, като пиете чай с мед наред с трите литра вода. Последните 4 дена от диетата на Тони Димитрова са свързани с малък прием на хляб – пълнозърнест. Можете да ядете и леки зеленчукови супи, яхнии, но без тежки пържени и мазни ястия. Можете да хапнете и парченце шоколад или друг малък десерт.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бравос, Тони!

    15 5 Отговор
    Значи, трябва да се сбогуваме с препечените фийлики с масълце и конфитюр сутрин...хах хи ха
  • 2 Дрън дрън та пляс

    15 24 Отговор
    сега остана и да се научи да пее
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Таня

    12 1 Отговор
    Всички са отслабнали с диети? До сега не бяха ли се сетили ? Не знам каго баламосват,нас феновете или себе си? КАЖЕТЕ ИСТИНАТА!
  • 5 пенко

    21 5 Отговор
    ХОРА НА ВЪЗРАСТ ---КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОТСЛАБВАТЕ --- ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ СБРЪЧКВАТЕ !?!?!?!?
  • 6 Браво на Тони

    6 2 Отговор
    Според магията на силата на всяка жена се крие упорството да я притежава и да бъде привлекателна.Затова Тони е силна жена и се е преборила с теглото си.Браво на нея,жива и здрава да е.

    Коментиран от #7

  • 7 лоша

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Браво на Тони":

    Знаем я тая "сила", ЕГН се казва.😄
  • 8 МНОГО ДА НЕ СВАЛЯ

    6 1 Отговор
    ТАКА СИ Е ДОБРЕ !

    Коментиран от #13

  • 9 глоги

    2 0 Отговор
    Тони разнообразявала ХРАНЕНЕТО СИ с домати, краставици, зеле, моркови,САЛАТА- айсберг И цвекло.
  • 10 НИКОДИМ

    6 0 Отговор
    КАКВО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ КИЛОГРАМИТЕ НА ТОНИ ДИМИТРОВА И КАКВО ЯДЕ
  • 11 Йо-йо ефектът

    2 1 Отговор
    не й мърда с тази силно ограничена диета! Диетата е умереност в храненето за цял живот.
  • 12 Моята диета

    2 1 Отговор
    гласи - цял живот дебели и гладни. Това е истината.
  • 13 Павароти

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "МНОГО ДА НЕ СВАЛЯ":

    казваше, че голям глас има само в голямо тяло.