Last news in Fakti

4 Юли, 2023 14:15 4 249 5

Робърт де Ниро с първи думи след смъртта на 19-годишния си внук

  • робърт де ниро-
  • внук-
  • почина-
  • леандро де ниро-родригес

За смъртта на младежа е известно само, че е бил намерен мъртъв в апартамент в Ню Йорк от негов приятел

Робърт де Ниро с първи думи след смъртта на 19-годишния си внук - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Робърт де Ниро направи изявление след трагичната смърт на внука си Леандро де Ниро-Родригес.

Пред "People" 79-годишният актьор каза: "Дълбоко съм разстроен от кончината на любимия ми внук Лео. Много сме благодарни за съболезнованията от всички. Молим да ни бъде предоставено уединение, за да скърбим за загубата му".

Дъщеря му Дрена, която е майка на тийнейджъра сподели в Инстаграм: "С неизмерим шок и тъга се сбогуваме с любимия ни син Лео. Благодарим ви за излялата се любов и подкрепа и молим да ни дадете лично пространство в този момент, за да преживеем тази безутешна скръб."

Тя потвърди смъртта на сина си в личния си профил в неделя вечерта в емоционален пост: "Моят прекрасен ангел. Обичах те от момента, в който те усетих в корема си. Ти беше моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми. Иска ми се да съм с теб точно сега. Иска ми се да съм с теб. Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка. Ти беше толкова дълбоко обичан и ценен и ми се иска само тази любов да те бе спасила. Толкова съжалявам, миличък", гласеше текстът. Баща му Карлос, който е художник също се включи с думите: "Почивай в мир и вечен рай, скъпото ми момче."

Близките на актрисата споделиха съболезнованията си в секцията за коментари, включително и Анди Коен, Роузи Перес и Наоми Кембъл. За смъртта на младежа не са споделени повече подробности, освен че е бил намерен мъртъв в апартамент в Ню Йорк от негов приятел, информира TMZ, предава dir.bg. Говорител на заместник-комисаря по обществената информация на нюйоркската полиция заяви пред "People", че e получен сигнал около 14:23 в неделя за "19-годишен мъж, който е намерен в безсъзнание, не реагира, а по-късно е обявен за мъртъв".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    3 3 Отговор
    Страданието на бъдещия татко е "несъизмеримо"?Кога ли за последен път е бил в лице в лице с него?
  • 2 Робърт де Ниро

    2 1 Отговор
    Имало е да става.
  • 3 Макробиолог

    2 1 Отговор
    Фентанил?
  • 4 Местния Козар

    2 0 Отговор
    Новата "зомби" дрога си взела дана.
  • 5 Арее

    1 0 Отговор
    Вместо да пише дивотии и да разпостранява светлина???? тая майка да го беше възпитала да стои далеч от наркотиците, ама май и тя е дрогарка…