Last news in Fakti

6 Юли, 2023 17:14 1 757 7

Майката на Джей Зи се ожени

  • джей зи-
  • майка-
  • глория картър-
  • сватба-
  • лесбийка

На тържеството присъстваха техни приятели и роднини, включително рапърът Jay Z и неговата съпруга Бионсе

Майката на Джей Зи се ожени  - 1
Снимка: Twitter

Водещата женска фигура в семейство Картър - Глория, обвърза живота си с дългогодишната си партньорка Роксана Уилтшир на церемония, състояла се през уикенда в квартал "Трайбека" в Ню Йорк, според TMZ.

На тържеството присъстваха техни приятели и роднини, включително рапърът Jay Z и неговата съпруга Бионсе, както и други известни гости като Кели Роуланд, Тина Ноулс-Лоусън, Тайлър Пери и Робин Робъртс. Бионсе привлече вниманието, като се появи в прасковен цвят сет, включващ корсет на "Dolce & Gabbana" и пола. Тя допълни визията си с яке с пера и дантелена чанта.

Блу Айви - най-голямата дъщеря на двойката пък бе облечена с дълга копринена рокля в цвят градинско зелено. Колкото до голямото събитие - още през 2017-а Джей разкри, че майка му е лесбийка в песента "Smile".

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

"Майка на четири деца, която е лесбийка. Трябвало е да се преструва дълго време, да се крие. Срамът от обществото и болката бяха твърде много, за да ги понесе."

По време на участието си в поредицата "My Next Guest Needs No Introduction" на Дейвид Летерман по Netflix изпълнителят на "Run This Town" разкри, че всъщност е плакал от радост, когато майка му е споделила, че се е влюбила. "Представете си, че трябва да изживеете живота си като някой друг", започна. "Въпреки това тя седна срещу мен и ми сподели, че мисли, че е влюбена...Разплаках се, защото бях щастлив за нея, че вече е свободна."

По време на разговор в подкаста "D'Usse Friday" през 2017-а г-жа Картър разказа за момента, в който се е разкрила пред сина си, от своя гледна точка, припомня dir.bg.

"Седях и просто в един ден му казах. Започнах да му споделям коя съм всъщност. Разказах му какъв живот съм имала...Той се разстрои, мислейки си, че съм имала ужасен живот. Но аз му отговорих, че не е така, просто е бил различен. Това го мотивира да напише песен."


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ирена

    11 0 Отговор
    И мимето от Люлин 6 та част се омъжи.
  • 3 ама друг път

    6 0 Отговор
    Пееее.....руди сър ..........
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Идън

    16 1 Отговор
    Таз година с булка- догодина с люлка...Пфу! Гадост...
  • 6 Бай Дън 🌈-ясалия

    11 0 Отговор
    Соу дженди!
  • 7 Макарон

    1 0 Отговор
    плаче