Last news in Fakti

10 Юли, 2023 10:16 3 173 9

Мис България Радинела Чушева болна от анорексия?

  • радинела чушева-
  • мис българия 2020-
  • анорексия

Красавицата вече е притеснително слаба

Мис България свят 2020 г. Радинела Чушева уплаши последователите си в социалните мрежи. Красавицата вече е кожа и кости и май е болна от анорексия. Брюнетката е свалила цели 15 кг и вече тежи едва 40 кг при ръст от 170 см. Радинела никога не е била дори закръглена, а имаше съразмерно тяло и форми, но с глад е успяла да стане кожа и кости, видя “Уикенд”.

Краката на миската са по-кльощави и от тези на Светлана Гущерова, която е мерна единица за слабост. Чушева, която е и бивша адреналика от „Господари на ефира", има плашещи нозе, ръце и дупе. Кокалите ѝ са изхвръкнали и стряскат.

Ради направо е страшна за гледане и спешно трябва да качи поне 10 кг, коментират в светските среди. Брюнетката има единствено огромен силиконов бюст, който и стои нелепо на фона на тялото ѝ.

Тежкото заболяване анорексия мъчи редица моделки по целия свят. В последните две години Радинела се подлага на изтощителни диети яде едва по 2-3 ябълки на ден. Красавицата твърди, че се чувства добре, когато вижда, че кантарът да показва 40 кг. От най-близкото ѝ обкръжение вече се безпокоят за здравето на миската. Най-вероятно тя се подлага на изтощително гладуване заради някой възрастен и заможен мъж, който иска да впечатли, шушукат в светските среди. Скандалната Мис България е на 27 години, а от още от 20-годишна излиза с 55-60-годишни мъже.

Бившата адреналинка на „Господарите" не крие, че обича лукса и се облича само в най-скупите модни марки. Тя няма нито ден трудов стаж, нито модни ангажименти, а и не работи като инфлуесър в социалните мрежи. За сметка на това постоянно пътува и често отскача до екзотични дестинации. Разбира се, Радинела винаги публикува само свои фотоси, като не показва спонсора на пътешествието, защото най-вероятно е женен или много възрастен.

Съвсем доскоро Чушева топлеше леглото на богаташа Коста, който е на видима възраст около 65 години. За него се знае, че се занимава със строителен бизнес и има семейство, а даже и внуци. Този факт обаче не го спираше публично да демонстрира връзката си със засуканата мадама, без да се притеснява особено от съпругата и децата си. Възрастовата му разлика с Радинела - около 40 години, никак не го смущаваше. Нито пък нея - тя даваше дъртакът да я опипва публично из лъскавите клубове и плажове у нас.

„Тя е свикнала да ляга с пенсионери, които са заможни. В замяна на ласките шофира лъскав джип, носи скъпи дрехи и бижута и почива на Малдивите", коментират колежки на Ради.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    10 0 Отговор
    Джокера НЕ МОЖЕ да се разболее от анорексия.
  • 2 абе,

    10 0 Отговор
    Това е частен случай защо ни занимавате?Тази е миссамо на Ирина Папазова.Българите не сме я избирали.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 естет

    8 0 Отговор
    Мис България ???!!! Ако това е (била) най хубавата българка за 2020 г. ,то би било добре да изселим всички българки в Африка и да внесем от там я пигме(й)ки , я золуски ! Майтап някакъв .
  • 8 зачуден

    7 1 Отговор
    Абе ,ама вие сигурни ли сте ,че това е жена ? Щото ... не прилича много на жена.
  • 9 цени - народни

    8 1 Отговор
    Спинкала с пенсионери,а? Ми,освен пенсии,не знам кой друг ще се прежали да се извъргаля с такъв противен тр@верс. Сигурно тарифата и е 20 лв/час.