Last news in Fakti

12 Юли, 2023 17:31 3 761 3

Уили Уонка на Тимъти Шаламе ни връща назад във времето с първи ТРЕЙЛЪР

  • уили уонка-
  • чарли и шоколадовата фабрика-
  • тимъти шаламе-
  • роалд дал-
  • адаптация

Първият трейлър на дългоочакваната предистория на "Чарли и шоколадовата фабрика" ни разкрива как Уили Уонка се е влюбил в шоколада

Тимъти Шаламе върви по стъпките на големите Джийн Уайлдър и Джони Деп в ролята на Уили Уонка в новия филм предистория, който разказва как култовият герой на Роалд Дал герой е обикнал шоколада, съобщи Ройтерс.

В първия трейлър на "Уонка" 27-годишният актьор от "Дюн" и "Призови ме с твоето име" е в ролята на производителя на бонбони на младини, когато открива какаови зърна, сприятелява се с младо момиче без родители и мечтае да има собствен магазин за шоколад. Действието на филма, който излиза през декември, се развива преди филма от 1971 г. "Уили Уонка и шоколадовата фабрика", в който Уайлдър е в ролята на Уонка в адаптация на романа Роалдна Дал от 1964 г. "Чарли и шоколадовата фабрика".

"Уонка" разказва невероятната и прекрасна история на Уили Уонка... какво означава шоколадът за него и защо той е толкова устремен да се превърне в този необикновен производител на шоколад", каза режисьорът Пол Кинг на пресконференцията за представянето на трейлъра. Той добави, че е искал да остане "верен" на книгата на Дал при писането на сценария, пише БТА.

Книгата на Дал разказва за малкия Чарли Бъкет, идващ от изключително бедно семейство, който печели златен билет за обиколка на шоколадовата фабрика на Уонка заедно с други деца от цял свят.

В новия филм Уили Уонка пристига в измислен европейски град, който е дом на майстори на шоколада. Подобно на Уайлдър и Деп във филма "Чарли и шоколадовата фабрика" от 2005 г., Шаламе е с цилиндър и фрак.

"(Шаламе) следва изключителен пример на хората, които са играли героя преди, и мисля, че той е на ниво", каза Кинг. "Той успява да внесе този хаос и закачливост, но с дълбока емоционална основа."

Трейлърът показва и другите звезди - Оливия Колман, Сали Хокинс, Роуан Аткинсън и Хю Грант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 тоя измекярин боби

    0 0 Отговор
    Репортера пак надига глава тоя джендър
  • 3 на Колето свинчето

    0 0 Отговор
    Керка му е по грозна от смърта, бабугер , лалугер