Last news in Fakti

12 Юли, 2023 15:45 5 431 17

Мартина Огнянова най-после проговори за връзката си със Слави Трифонов

  • мартина огнянова-
  • слави трифонов-
  • връзка-
  • откровение

Танцьорката се изповяда във видео в социалната мрежа Фейсбук

Последната официална жена до Слави Трифонов вдигна завесата над митичната им връзка 8 години след тяхната окончателна раздяла, а това, което разкрива, както може да си представите, е доста любопитно.

Танцьорката Мартина Огнянова, която дълго време бе част от балет "Магаданс" в "Шоуто на Слави", се изповяда във видео в социалната мрежа Фейсбук, разкривайки неподозирани подробности за съвместния ѝ живот с Дългия.

"Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Бях с мъж, който беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Той можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен.

7 години имах тази връзка. Всички приятелки около мен искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови възможности, влияние, власт и е известен.

Помежду си обаче имахме зададени отношения – всеки е в някаква роля, за да изградим „прекрасния свят“ и „прекрасния палат“, в който живеем, а всички наоколо казват: "Уау, ето го съвършенството, и ние искаме", започва разказа си Мартина.

Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала“, продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

"Имала съм терзания, съмнения за качеството на връзката с този човек. Хич не харесвам ревността, но понякога човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този сблъсък между това, което усещам, а не искам да го усещам.. И различните ситуации. Не става, когато нещо е стъпило само на материално ниво… Аз ще направя така, защото той иска така. Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности.

Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, в които съм плакала. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам…Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях", изповядва се бившата любима на Дългия.

"Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – настоящия ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли", споделя почти през сълзи Мартина.

Към днешна дата Огнянова вече не се занимава с танци. С настоящия ѝ мъж Коко вече имат три деца, развиват и общ бизнес, свързан с внос на чуждестранни козметични продукти. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, вече има две деца от бившия боксьор. След раздялата с Дългия тя не само бе изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, докато бяха заедно. Сега Мартина живее далеч по-скромен живот, но признава, че се чувства повече от щастлива и е срещнала мъжа, за когото винаги е мечтала.

"Чувствам се с него, сякаш ми е не просто любим, а приятел. Можем да говорим за всичко, споделяме си много", добавя Огнянова за живота си сега, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Как

    52 11 Отговор
    си изтраяла седем години с тоя комплексар и психопат ?

    Коментиран от #8

  • 2 светльо

    46 12 Отговор
    Чалгаря иначе е голям разбирач само дето една жена не можа да задържи и едно дете да направи, но дава акълза всичко, че и държава как се управлява...

    Коментиран от #14

  • 3 Сила

    26 3 Отговор
    Охооооо, има юнаци от СПАРТАКУС, от средата на 90 те години...... те ако проговорят, майко мила кво ще стане
  • 4 Нормален човек

    23 6 Отговор
    Не може да трае подобен деспот и тиквеник дошъл от село комплексар но тези от телевизията му явно не попадат в графата нормални
  • 5 ИВАН

    22 7 Отговор
    Много и сложни дрънканиците на тая ман.галка
  • 6 Лишен от

    24 4 Отговор
    Чувства този комплексар не може да се хареса на една жена а иска да бъде фактор в политиката
  • 7 Дрън дрън та пляс

    17 5 Отговор
    Кое е това църното?
  • 8 Аз пък не се чудя

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Как":

    Не са ден,два, месеци, а цели 7 години. Така й е било удобно, докато накрая й писнало. Но пък предвидливо си е прибрала подаръците и парцалките, та сега ги продава "от 7 000 лв. сега "само" за 2 000. Само веднъж обличана".
  • 9 немо

    29 5 Отговор
    Офф, горката изтормозена кифла, направо да я съжали човек. 7 години е живяла в лукс и харчила парите на Славчо и сега ни се оплаква, колко било зле, колко нощи е ревала и пр... Ами 7 години не са ли малко много, какво и пречеше да се осъзнае и да си тръгне по-рано или просто така и е изнасяло? Айде стига с креватните истории на тия златотърсачки, да се оправят

    Коментиран от #10

  • 10 един

    15 4 Отговор

    До коментар #9 от "немо":

    To пък щото на кифладжията Слави парите са много честно спечелени!
  • 11 МАЛКА пенсИЯ

    4 0 Отговор
    Чудех,се ЩО МИ Е ЧОГЛАВО,А ТО БИЛО,ЧЕ балерината,НЕ БИЛА СПОДЕЛИЛА,своя жизнь,с гологлавчо!!!
  • 12 Никак

    7 1 Отговор
    не харесвам Трифонов,
    заради изявите и приноса му за опростачване на две поколения,
    Но това, което пише танцьорката е абсурдно и смешно. Кой човек не си планира работата и почивката, не обсъжда контактите и типа взаимоотношения.
    Самия факт, че Трифонов е съжителствал толкова години с такъв типаж красноречиво говори за неговата "личност".
  • 13 Идън

    14 1 Отговор
    Намирам за грозно да се споделят такива лични неща- те касаят само него и нея. Когато хлопнеш кориците на романа- запази спомените за себе си- няма значение какви са те.
  • 14 13675

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "светльо":

    Въпрос, защо не създал, защо няма дете, не се пита.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 абе,

    7 0 Отговор
    .....С настоящия ѝ мъж Коко вече имат три деца, развиват и общ бизнес, свързан с внос на чуждестранни козметични продукти. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, вече има две деца от бившия боксьор.....кое е вярно.Май нищо от материалчето.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.