Last news in Fakti

14 Юли, 2023 14:57 2 052 5

6 тихи убиеца на любовта

  • любов-
  • провал-
  • лош късмет-
  • взаимоотношения-
  • среда-
  • партньор

Тези фактори незабелязано ни носят лош късмет в любовен план

6 тихи убиеца на любовта  - 1
Снимка: Shutterstock

Любовта е онази област в живота, в която провалите често се възприемат най-тежко и драматично. Психолози и експерти във взаимоотношенията се обединиха, за да посочат най-незабелязаните причини, поради които системно нямате късмет в любовта.

Грешна среда

В повечето случаи човек е силно повлиян от роднини, приятели, колеги, пише Флагман. Заобикалящата ни среда често формира погрешни нагласи у нас. Не бързайте да спрете да общувате с онези, които ви дават лоши съвети. Просто спрете да слушате този човек. Ето защо първият и най-важен съвет: мислете само с главата си.

Примиряване със страданието

Много хора приемат кавги, проблеми, псувни, неразбиране. Те или се страхуват да прекъснат такива връзки, или смятат, че любовта е добре да бъде разрушителна и емоционална, но това не е така. Любовта трябва да дава приятни емоции. Това е абсолютната истина. Тя трябва да гради, а не да руши.

Желание да печелите любов

Ако мислите, че любовта на друг човек трябва да бъде заслужена, тогава точно тук и сега трябва да се откажете от това убеждение. Най-вероятно това ви прави изключително токсичен човек, но дори по-лошо, излага ви на опасност от същите хора. Любовта не трябва да се печели. Ако имате нужда от някой, който ще върви до вас, опитайте се да потърсите някой, към когото чувствата ще бъдат взаимни и безусловни.

Привързвате се твърде бързо или отнема много време, за да свикнете

Има три типа хора - такива, които винаги не вярват на никого, затова си уреждат тестове за годност за връзки; тези, които се доверяват твърде лесно на хората и също се влюбват изключително бързо; тези, които знаят как да бъдат в този план в баланс. Само третият тип хора успяват в любовта. За съжаление крайностите не водят до нищо добро. Твърде затворените или твърде влюбчивите хора в повечето случаи са разочаровани.

Прекалено си оригинален

Има хора с много необичаен външен вид или изключително неортодоксални възгледи за света, странни хобита и като цяло поведение и характер не са като никой друг. Поради тази причина ви е трудно да се разбирате с обикновени хора, които са на мнение, че отклонението от нормата в поведението е достатъчно условие за игнориране на човек, неуважение или дори мразене. Има едно просто решение - да посещавате по-често онези места, където има много необичайни хора.

Чукате на една и съща врата

Психолозите казват, че много от нас постоянно избират за партньори хора с определени черти на характера. Опитайте се да откриете някой друг. Да, може да е трудно, защото понякога сме привлечени от определени хора напълно несъзнателно. Въпреки това, трябва да обмислите възможността да харесате някой, който е извън нормалното ви възприятие. Според изследвания повечето от тези, които избират едни и същи хора за ролята на сродна душа, са интровертни. Ако сте интроверт, това е повод да се замислите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    8 0 Отговор
    6 тихи убиЙЦИ на любовта.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 муцунка

    6 1 Отговор
    Чукайтесене винаги зад една и съща врата!
  • 4 Четем ви

    7 1 Отговор
    Глупостите , и се сещам как на скоро ви казах че ще ходите всичките с маски на лицата
  • 5 Тити

    0 0 Отговор
    Има още един казва се парче нема