Last news in Fakti

15 Юли, 2023 19:50 5 318 15

Иво Иванов ли е новият водещ на "Стани богат"?

  • иво иванов-
  • стани богат-
  • водещ

Иванов събра най-много позитивни коментари на фен страниците на предаването в социалните мрежи

От месеци се говори, че шоуто на bTV „Стани богат” ще има нов водещ от есента и вече е ясно кой е с най-големи шансове да наследи актьора Михаил Билалов, който все още е титуляр в предаването. Това е писателят Иво Иванов. Той беше лице на благотворителния епизод миналата седмица и на финала намекна, че ще се върне.

Иво Иванов първоначално е бил смятан за аутсайдер, защото в ролята на водещ на „Стани богат" продуцентите виждали някого с „по-загладена" външност. Видът на писателя, който напомня застаряващ хипар, се смятал за сериозен негов минус в подобно шоу. Въпреки това обаче по настояване на bTV решили да го пробват в благотворителния епизод.

Явно още по време на снимките Иванов е знаел, че има големи шансове именно той да бъде избраният за нов титулярен водещ на шоуто. Това пролича от думите му на финала. „Толкова ми харесва тук, че не смятам да си тръгвам. Сигурен съм, че скоро ще се видим отново", каза писателят. По този начин той намекна, че се надява да продължи работата си в „Стани богат".

Най-големият му гарант за това обаче не е неговото желание, е реакцията на зрителите след участието му. Иванов събра най-много позитивни коментари на фен страниците на предаването в социалните мрежи. В началото той бе масово критикуван, че не е свалил прословутата си шапка, заставайки пред камерата. Когато обаче предаването започна, мнението на зрителите се обърна на 180 градуса.

„Изключителен избор за водещ. Тоя пич е уникален. Толкова е начетен, интересен, плен е с интересни чудати истории. Можеш да го слушаш с часове. Толкова е увлекателен и харизматичен", коментират фенове на формата. За сметка на водещия участниците миналата седмица понесоха зверска критика и не без основание. Те събираха пари за програма за насърчаване на предприемачеството при тийнейджърите. Единствено отборът на Николаос Цитиридис и младия Калоян Георгиев показа приемливо ниво на обща култура.

Вики от „Мастило" и съотборничката ѝ Зорница - основателка на програмата - бяха пълна трагедия. Певицата обяви, че името на апостол Павел ѝ звучало православно, затова нямало как да е покровител на Малта, където основната част от населението е католическа.

„Някой да ѝ каже, че името Павел има много варианти - Пол, Пабло, Паоло", ядосаха се зрители. Самата певица се похвали, че е била в Малта и яла много вкусни неща там, а съотборничката ѝ пък я била обиколила цялата и имала хиляди снимки. Въпреки това не знаеха кой е нейният покровител - явно не са наблягали на историята и културата на страната. Дамите не знаеха нищо и за рицаря Айвънхоу, който е любим герой от класическата литература на юноши.

„Да не беше казвала, че е „обиколила" цяла Малта, пък що снимки имала..." , смеят е зрителите. Те набързо обявиха двете дами за безкнижни, макар че Вики има две висши образования - по журналистика и по право. Всички се съгласиха, че тя все пак се в държала малко по-адекватно от съотборничката си.

За Маги Малеева пък бяха удивени, че показва завидно самочувствие, но знанията ѝ се оказаха почти на нулата.

На въпрос, свързан с историята на осъждането на Исус Христос, тя каза, че не е видяла нищо по темата в рок операта „Исус Христос суперзвезда". А я била гледала много пъти.

„Щом в рок операта Джисис не е казано, какво ли е..., смеят се зрители. Маги Малеева беше обявена от тях за „затъваща в море от тъпота" и самомнителна. Отборът ѝ спечели едва 500 лева.

Тази седмица водещ е Златимир Йочев. Знае се обаче, че той няма шансове да наследи Билалов. Сложили го били само с цел реклама като едно от лицата на телевизията. Щял и занапред да си остане в „Тази сутрин".


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмхм

    25 8 Отговор
    Най-добър си остава Билалов
  • 2 Идън

    18 7 Отговор
    Харизмата за това предаване я има само Билалов- невероятен разказвач с много знания и интелект..
  • 3 Този нали е краварски лизач, нали много

    13 7 Отговор
    хвалеше САЩ, а стигна тук да търси просия. Усети, че краварника се размириса и бърза да се чупи навреме. Това са те, плъховете бързо се нагаждат.
  • 4 😂😂😂

    8 0 Отговор
    Некадърната авторка да се научи да пише..
    Да се запише в четвърти клас най-накрая!
  • 5 боби стар репортерс

    2 0 Отговор
    Чака ме тежко майчинство ши тряя се разхождам с маска в парка с бебешката количка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ако води времето

    0 0 Отговор
    лазгин може да му го лъзне, синоптичка с позлатена катеричка
  • 8 Може би

    0 0 Отговор
    Може би когато Иво Иванов си изживее кризата на средната възраст. Не може водещият да е облечен като застаряващ рокер след тежка нощ.
  • 9 боби стар репортерс

    1 0 Отговор
    Който има интерес и е заинтригуван от моите репортажи утре в 12 часа на обед ми изтичат водите ще раждам по на киро скалата метода в един казан с вода
  • 10 боби репортера мазохист

    1 0 Отговор
    Мазохист съм си малко ас
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 палома бански старец

    0 1 Отговор
    Ще изпея в бушидо клуб пловдив следната песен - ой дедка дедка ку.. ти се метка на лево на десно търси дупе тесно
  • 13 немецкий 300та килчо

    0 0 Отговор
    Василка искам мелба и тортааа
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Милчо

    0 0 Отговор
    Чудесен писател!!Интересно,защо се е прибрал?