Last news in Fakti

18 Юли, 2023 14:58 10 990 0

Най-неподходящият човек в любовта за всяка зодия

  • партньор-
  • връзка-
  • любов-
  • взаимоотношения-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • любовен хороскоп

Астролозите посочват кои са най-грешните хора за вас според зодията ви

Най-неподходящият човек в любовта за всяка зодия  - 1
Снимка: Shutterstock

Вероятно сте преживели от онези краткотрайни, но замайващи романтични връзки, при които в един момент узнавате, че излизате с неподходящия човек. Проблемът е, когато се влюбите силно и започнете да планирате бъдещето и живота си с грешен човек, без обаче да го осъзнавате.

Въз основа на вашия зодиакален знак, можете да разберете кой е най-неподходящият партньор за вас. С него няма да намерите щастието, от което се нуждаете, дори чувствата ви към момента да са изключително силни и обсебващи.

Ето какво казват астролозите за грешния за всяка зодия човек:

Овен: Човекът, в когото сте влюбени е твърде зависим

Трябва да се замислите, ако човекът, който ви интересува, се държи твърде прилепчиво, пише Флагман. Вие имате нужда от някой, който уважава факта, че обичате да контролирате собствения си живот и че имате различни занимания, които няма да оставите на заден план заради връзката си с него. Трябва ви някой със собствени интереси, приятели, хобита и страсти.

Телец: Човекът, по когото си падате, ви създава дискомфорт

Ако си падате по някой, който проявява признаци на безотговорност и непоследователност – не изпълнява плановете си, нарушава обещанията си, не се обажда, когато ви каже, че ще го направи – това не е човек за вас. Ако не успявате да се почувствате оценени или желани толкова рано във връзката, можете да си спестите много бъдещи рани, като скъсате докато е време. Вие заслужавате някой, който ще ви даде стабилността и сигурността, от които се нуждаете в любовта.

Близнаци: Човекът, по когото си падате е труден за разгадаване

Никога няма да имате дълбоката интелектуална връзка, за която жадувате, ако се обвържете с човек, който не разкрива емоциите и мислите си. Правилният човек за вас е такъв, който ще ви даде открита и последователна комуникация – някой, който може да изрази чувствата си в думи и който никога няма да ви кара да гадаете. Не изразходвайте енергията си за човек, който не ви допуска до себе си или такъв, който не е достатъчно откровен или е твърде интровертен.

Рак: Обектът на любовния ви интерес не ви отвръща със същото внимание

Рак, ако усилията ви в любовта не са реципрочни, бягайте колкото можете по-далеч. Не се застоявайте с човек, който не може да се справи с вашата енергия – той никога няма да ви накара да се чувствате желани и обичани. Този човек ще стане още по-мързелив и самодоволен с напредването на връзката. Той няма да ви осигури емоционалната сигурност, за която жадувате в романтиката. Вие заслужавате грижовна, чувствителна душа, която ще ви почита с нежност, привързаност и уважение.

Лъв: Човекът, към когото са насочени вашите чувства, ви пренебрегва

Ако обектът на интереса ви ви пренебрегва, като не прекарва достатъчно време с вас, значи си падате по грешния човек. Никога няма да се чувствате добре с партньор, който нарушава плановете ви, който забравя да ви върне обаждане и който никога не забелязва новата ви прическа. Търсете си човек, за когото вие ще сте слънцето и който ще оценява топлината и светлината ви. Вие заслужавате някой, който да ви превърне в свой приоритет и който постоянно да съобразява желанията си с вас. Заслужавате цялото внимание и обич, за които жадувате.

Дева: Човекът, към когото изпитвате романтични емоции, има комплекси

Вие обичате като демонстрирате щедрост и като помагате на половинката си. За съжаление, това означава, че често ще се обвързвате с хора, които не са на вашето ниво. Последното нещо, от което се нуждаете, е партньор, който трябва да „поправяте“. Той само ще ви остави да се чувствате изтощени от всичките си ресурси – емоционални, финансови, умствени и физически. Това, което заслужавате, е някой, който може да понесе да сподели с вас поравно всички отговорности във връзката. Някой, който е сигурен в себе си, а не който е изпълнен с комплекси.

Везни: Човекът, в когото сте влюбени, ви кара да се преструвате

Ако чувствате, че не можете да покажете истинската си същност пред този човек, той не е правилният за вас. Не трябва да се стараете да спечелите одобрението на този човек, като криете части от себе си или прехапвате езика си, когато искате да кажете нещо по-откровено. Не се оставяйте да бъдете с партньор, който взема всички решения и с когото се страхувате да бъдете открити за вашите емоционални нужди и желания. Правилната любов няма да ви накара да загубите себе си.

Скорпион: Човекът, към когото изпитвате силни емоции, е твърде сложен

Вие сте достатъчно сложни като личност и не ви трябва партньор, който да ви изтощава допълнително с трудния си, противоречив характер. Не се обвързвайте с човек, който ви кара да се чувствате твърде малки и незначителни. Може да има силна сексуална химия между вас, но връзката ви да е лишена от дълбочината, за която копнеете. Ако този човек не ви кара да се чувствате достатъчно сигурни и/или разбрани, той няма да ви даде интимността, за която жадувате. Правилният човек за вас никога няма да ви кара да се срамувате, дори и от най-съкровените си или по-мрачни тайни и желания.

Стрелец: Човекът, по когото си падате, се страхува да поема рискове

Не ви трябва партньор, който ще се страхува да поема рискове и който ще ви държи ограничени и в застой. Не се обвързвайте с човек, който се страхува да бъде свободен и авантюристично настроен, защото няма да изживеете вълнуващия живот от мечтите си. Имате нужда от независим и любопитен любим, който не се страхува да живее различен, неконвенционален живот, пише Tialoto.bg. Ако половинката ви не е уверена и смела, ако не обича да повдига адреналина си, тя просто не е за вас.

Козирог: Обектът на романтичния ви интерес не притежава самоконтрол

Ако любимият ви човек не е дисциплиниран, отговорен и амбициозен като вас, той просто не е подходящ за вас. Не пренебрегвайте червените флагове, а те са – излизате с твърде безгрижен човек, който прекалява с нощния живот, флиртовете и харченето на пари. Някой, който не е в състояние да изясни приоритетите си. Не ви трябва партньор, който няма стремежи за бъдещето, на когото не можете да разчитате и който не може да ви подкрепи и/или защити при нужда. Бягайте далеч от човек, който не разбира понятието „сила на волята“.

Водолей: Човекът, по когото си падате, е твърде настъпателен

Ако сте влюбени в човек, който иска да се обвърже с вас твърде бързо, то това не е човек за вас. На вас ви трябва партньор, който има свой собствен живот и занимания и не се страхува да се отклонява от конвенционалните схващания и социалните норми. Перфектният партньор за вас е някой, който споделя вашите ценности. Някой, който ще уважава нуждата ви от пространство, за да можете да се презаредите. Някой, който ще разбере, че имате нужда да продължите да преследвате страстите си. Някой, който гледа на индивидуалността като на нещо ценно.

Риби: Човекът, в когото сте влюбени, се възползва от добротата ви

Вие сте управлявани от мечтателната планета Нептун, което ви прави податливи на грандиозни идеи за любовта. От малки си фантазирате за приказката, в която намирате сродната си душа. Вие сте безнадежден романтик. За съжаление желанието ви за дълбока духовна връзка ви прави склонни да се обвързвате с хора, които ще черпят енергията ви като вампири. Хора, които ще се възползват от вашата чувствителност и доброта. Такива, които ще изцеждат усилията ви, а няма да ви дават нищо в замяна. Риби, ако сте попаднали на такъв човек – свалете розовите очила и бягайте в обратна посока.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА