Last news in Fakti

21 Юли, 2023 16:28 6 277 12

Ирина Шейк облече прозрачна бяла рокля без сутиен (СНИМКИ)

  • ирина шейк-
  • модел-
  • супермодел-
  • рокля-
  • сутиен

Красавицата позира за корицата на списание i-D

Ирина Шейк облече прозрачна бяла рокля без сутиен (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ирина Шейк отново реши да прояви щедрост към многобройните си последователи в социалните мрежи. Супермоделът сподели нова серия от горещи снимки, с които успя да разпали въображението и нажежи страстите.

На кадрите Ирина позира прозрачна бяла рокля, която не оставя много на въображението, тъй като моделът е без сутиен. Да не споменаваме, че на някои от кадрите е и мокра, което само допълнително провокира феновете ѝ. Снимките на Ирина всъщност са за една от многото корици за летния брой на списание i-D за 2023 г. "Лято с моя екип-мечта", пише супермоделът под снимките, в които отбелязва сътрудничеството си с Ann Demeulemeester и Ludovic de Saint Sernin.

Публикация, споделена от irina shayk (@irinashayk)


От основаването на неговия едноименен лейбъл през 2017 г., 32-годишният парижки дизайнер Лудовик се смята за талисман за епохата на екстровертността, родена в интернет. Белгийската дизайнерка Ан Демюлеместер от друга страна е известна като една от "Шестимата от Антверпен " - група, наложила своята безкомпромисна хармония и независимост на изложение през 80-те и 90-години на предишния век. Едва ли има по-подходящ модел от Ирина Шейк, който да представи съвместната работа на двамата дизайнери.

Що се отнася до личния живот на Ирина Шейк, наскоро името на модела беше замесено в с това на Том Брейди, като се появиха твърдения, че Ирина дори е преследвала спортиста. Пресаташето на Ирина Шейк категорично отрече, че красивата рускиня агресивно преследва пенсионирания куотърбек Том Брейди и заклейми историята като "напълно злонамерен и измислен разказ".

Според последна информация, бившата половинка на Брадли Купър се опитвала по всякакъв начин да привлече вниманието на бившия съпруг на колежката си от модните подиуми Жизел Бюндхен. 37-годишната Ирина, която преди връзката си с Брадли Купър, излизаше в продължение на пет години с Кристиано Роналдо, била забелязана в компанията на 45-годишния Том на звездна сватба в Сардиния, Италия.

Твърди се, че Шейк направила всичко възможно да се сприятели с Брейди по време на венчавката на техните общи приятели Джо Нахмад и Мадисън Хедрик, пише вестник Daily Mail. Нейният говорител обаче казва, че Ирина и легендата на американския футбол имат "чисто платонична" връзка и са "просто приятели".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    7 2 Отговор
    Простотия ,сложили са и парче воал даже не и перде и на това ако му се казва рокля си сменям ника на Айша!Следващия път само по парфюм и с цвички да не настъпи нещо си нарани краката ,или направо да и залепят стелки за обувки Scholl

    Коментиран от #3, #9

  • 3 верно е

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    Какво лято с тия миньорски ботуши 😂

    Коментиран от #4

  • 4 Соваж бейби

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "верно е":

    Следващия път може да поискат за малко гумените ботуши на някой работник от кравеферма,за фотосеията .Или да покаже как се дои крава ,на колене със сутиен без бикини .
  • 5 чудя се

    8 2 Отговор
    Редовно виждам картинки на жени без сутиен /поддъращ гърдите уред от увисване/, снимани с ръцете винаги нагоре. Като си пуснат ръцете - гърдите до пъпа. Ииии се чудя дали да се възхищавам на конкретната велика мацка или просто са и толкова естествени, стегнати и непипани ..... Сякаш не вярвам
  • 6 Ееее

    18 0 Отговор
    Големо чудо! Голи и полуголи жени под път и над път!
  • 7 Кило

    6 0 Отговор
    Ако е това нещо от снимката , да си сложи бурка .
  • 8 Дрън дрън та пляс

    4 0 Отговор
    и всички видяха пържени яйца на очи
  • 9 един от стадото

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    по скоро на петобойка мяза. Не мина мъж покрай нея да не му се сложи. Чудя им се, толкова ли са закъсали за жена, че една кобила да ги омагьосва. И на конец, рускините имат фантасти жени, така както вървиш по улицата там може се изпльоскаш като последния заплес на плочките, но неизвестни. Ей така за себе си се поддържат на ниво. И то масово

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "един от стадото":

    Хубаво е жената да се подържа ,днес го писах в друга тема сигурна съм не ме разбраха.Има код в модата секси,за романтична среща,неустоима обаче от няколко години модата е вулгарна и смешна а този тип грозни ботуши от времето на Наполеон,миньорски ,за рибари и ловци убива женската красота .За мъжете по скоро в началото си оплакне очите и да помечтае ,днес не знам дали са интересни ?май само платената реклама.Същото важи и за голи мъже с надути мускули еднакво кофти и по слипове отблъсква.Съвсем друго е подходящо загадъчно облекло с стил .Както казах вече няма какво да се предложи ?!нямат идея дизайнерите или си правят майтап с хората ей така безплатен цирк?Мъже с рокли ,жени без рокли само името му такова .До къде я докарахме и Лили Иванова на старини по долни гащи с дантела да излезе наречено панталони ?кво да коментираме от тук на сетне?
  • 11 яяя

    1 0 Отговор
    ААА не го била преследвала - точно това си е характеро за рускините - гонят богатите мъже до дупка. Няма да се остави тя току-така, че времето й ицзтича. Гледа да закове някой банкомат до себе си.
  • 12 456-856

    4 0 Отговор
    Снимки, корици - кой се впечатлява вече от това?! То никой не си купува списания, пък и голотия и откачено облечени хора под път и над път.