Last news in Fakti

29 Октомври, 2013 07:48 17 544 3

Красивата Хелън е новото момиче на Бонд?

  • хелън фланган-
  • модел-
  • бонд

Красавицата доскоро имаше връзка с бившия футболист на Челси и Манчестър Сити - Скот Синклер

Хелън Фланаган е най-горещата кандидатка за женската роля в новия филм на Джеймс Бонд.

23-годишната артистка и модел е едно от най-известните лица в Англия. Красавицата доскоро имаше връзка с бившия футболист на Челси и Манчестър Сити - Скот Синклер.



В списание "FHM" Фланаган е избрана в класацията за "100 най - секси жени в света", което определено ще зарадва продуцентите на новия епизод от култовата поредица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    10 2 Отговор
    Професионална разюздана е-ла от най-висока класа. Похотлива, арогантна и не така надарена, както си представя в мечтите си. Излъчването и е единствено на изморена от секс до безбожие труженичка, забравила на кой свят се намира.
  • 2 Shmeker

    0 4 Отговор
    Аве тая е ОК ама дядото, дето играе Бонд няма ли да сменяват?
  • 3 Бай Иван

    2 1 Отговор
    Дупето и намирисва!