Last news in Fakti

23 Юли, 2023 14:05 3 732 4

Семейство Бекъм ядосаха съседите си

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • съседи-
  • имот-
  • котсуолдс

Живущите в съседство се дразнят на множеството преустройства, които Бекъм искат да направят в имота си

Семейство Бекъм ядосаха съседите си - 1
Снимкa: БГНЕС

Виктория и Дейвид Бекъм влязоха в конфликт със съседите си в Котсуолдс. Известната двойка, която има свое имение в населеното място западно от Лондон, иска да строи нов път. Това обаче не се харесва на хората в околните имоти.

Проектът за трасето, което ще стига до дома на Пош Спайс, е на стойност 12 милиона паунда.

Оказва се, че бившият футболист и неговата съпруга вече са получили разрешение за строеж на нова оранжерия и повдигната кухня. Остава само да вземат това за новия път, ала срещат неразбирането на съседите си, които се дразнят на множеството преустройства, които Бекъм искат да направят.

Според информацията, Дейвид е подал заявление за разрешение. С него той иска да направи 250-метров път за достъп до дома, докато оранжерията бъде построена. Околните обаче са на мнение, че той може да се справи и без прекия път.

Намират плановете на Дейвид и Виктория за „безсмислени“

Според един от живущите в близост до имението на Бекъмови, техните планове са напълно безсмислени и са само за „прахосване на ресурси“, пише The Sun.

„Вече има път за достъп до имота, така че какъв е смисълът да се прокарва друг, само за да се построи луксозна оранжерия? Това изглежда безсмислено и загуба на ресурси“. Това пише в жалба на съсед на известната двойка, изпратена до Областния съвет на Западен Оксфордшър.

Пътят, за който Бекъм настояват, трябва да е между дома им и близката селска пътека, далеч от първоначалния път към имота. Според информацията, Дейвид искал да отклони трафика по новия 250-метров път, докато тече построяването на огромната му оранжерия.

Спречкването между семейство Бекъм и техните съседи идва няколко дни след като бе съобщено, че то има планове за огромна външна кухня в своята градина. Двойката е поискала разрешение за самостоятелна сграда, която ще бъде направена от стъкло.

Според плановете, кухнята ще бъде заобиколена от диви растения и няколко маси и столове за гости.

Бекъм не правят промени в имота си за първи път

Оказва се, че Дейвид и Виктория не са най-добрите съседи в Котсуолдс. Заради множеството им претенции и планове за ремонти, техните съседи изтъкват, че нямат спокойствие.

Преди да обявят плановете си за новия път, дизайнерката и собственикът на Интер Маями пожелаха да направят голямо езеро със собствен остров – отново в имението им.

Двойката получи разрешение да създаде воден обект с форма на бъбрек с площ от 2976 квадратни метра през август 2020 г. Тогава отново имаше възражения от страна на техни съседи.

На фона на скандалите, експерт по биоразнообразието на областния съвет на Западен Оксфордшър одобри плановете на Бекъмови, но ги задължи да не използват моторизирани лодки във въпросното езеро, пише The Sun, цитиран от tialoto.bg.

През октомври 2021 г. известната фамилия взе разрешение за строеж на нов офис в селския си дом – при условие че се грижат за съществуващата дива природа около него. Това отново стана повод за гневни реакции на съседите им.

През декември 2016 г. семейство Бекъм купи дома в Грейт Тю, близо до Чипинг Нортън, за 6,1 милиона паунда. Следват шест години с непрекъснати ремонти, за да се превърне имотът в красивото имение, с което се гордеят в момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извода

    13 1 Отговор
    Ако имаш богати комшии=проблеми, ако имаш Роми за комшии=кражби и проблеми и една колона постоянно бичи на пълна газ Азис и Софка и други такива техни събратя!
  • 2 В бг

    0 3 Отговор
    Америка за българия действа на пълни обороти
  • 3 Какви ядове

    1 1 Отговор
    Ви чакат бедна ви е фантазията
  • 4 надарена кака

    0 2 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!