Last news in Fakti

24 Юли, 2023 08:58 3 578 5

Ал Бано коментира развода си с Ромина, войната в Украйна и мечтите си

  • ал бано-
  • ромина-
  • путин-
  • дует

“Вестниците трябва да спрат да правят сензации от глупости.", призова италианският певец

Ал Бано коментира развода си с Ромина, войната в Украйна и мечтите си  - 1
Снимкa: БГНЕС

Легендата на италианската естрада Ал Бано Каризи мечтае да отново да се изяви на сцената на фестивала Сан Ремо, но като солист.

"Роден съм солист и ще умра като солист“, заявява певецът, който е участвал в събитието 15 пъти, 10 като солист и пет пъти като част от дуетна двойка с бившата си съпруга Ромина Пауър.

В интервю за вестник "La Repubblica", цитиран от varna24.bg., известният италианец коментира актуалните теми по света, личния си живот и предизвикателствата, които му поднася съдбата.

Ал Бано Каризи не остана безучастен към ужаса на войната, като призова за мир в Украйна и решаване на войната с дипломатически средства.

"Трябва да сложим край на тази война! Не може да спим спокойно, знаейки, че там стрелят и че децата не могат да бъдат спокойни, да имат свой дом и да растат нормално, защото бомба може да падне всеки момент. Путин е най-силният, силата да има мир или не е в неговите ръце. Бих искал Путин отново да стане човека, когото познавах - човек, който беше най-западният от руснаците, истински любител на западната култура“, споделя Ал Бано.

Той призовава премиерката на Италия Джорджа Мелони да намери дипломатическо решение.

"Единственото решение е всички правителства да седнат, за да начертаят пътя, който води към мира. Ако помогнем на онези, които хвърлят бомби, тази война никога няма да свърши", коментира той.

Междувременно клюките около личния му живот продължават с пълна сила, въпреки че той вече е над 80-годишен. Ал Бано признава, че се чувства много "раздразнен“ от това болезнено любопитство към романтичните му трепети.

"В моето семейство думата развод никога не е съществувала! Аз бях първият, който се разведе, защото трябваше да приема нуждите на бившата си съпруга (Ромина Пауър, бел.ред.), която направи своя избор", обяснява Каризи и добавя: “Никога не бих разделил семейство си, но уважих всички решения на Ромина, включително и това нашият дует да се разпадне“.

"Ако хората искат Ромина и аз да пеем заедно, аз го правя с удоволствие. Радваме се на отлични отношения - професионални и човешки, тъй като тя е майка на четирите ми деца", разказва Ал Бано и разкрива детайли за връзката си с Лоредана Лечисо: “Тя е мой партньор, живея с нея, тя ме дари с още две деца".

Наскоро в италианските медии се появиха спекулации, според които Ал Бано и Лоредана са сложили край на романса си, но изпълнителят отрече тези слухове.

“Вестниците трябва да спрат да правят сензации от глупости. С Лоредана сме заедно от 2001 г., живеем под един покрив, създадохме семейство заедно. Стига с тези баровски клюки", призова Ал Бано Каризи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    2 13 Отговор
    Познавал си/Путин/,но не си го опознал добре!
  • 2 измекяр соросоиден

    5 12 Отговор
    "Путин е най-силният, силата да има мир или не е в неговите ръце. Бих искал Путин отново да стане човека, когото познавах - човек, който беше най-западният от руснаците, истински любител на западната култура“

    Путин е най голямато мекотело от всички управители на голямата държава и причината е че е подвластен като всеки западняк на парите (а по конкретно на газовите потоци ) а това го нямаше нито в Сталин нито в Брежнев дори нито у Хрушчов . Всъщност и затова се забави СВО 8 години а през това време фашагите имаха достатъчно време да се подготвят и на следващия ден след който падне от власт това ще бъде потвърдено .
  • 3 Механик

    17 4 Отговор
    Ал Бано и Ромина- момче и момиче, които пееха прекрасни и мелодични песни/ Когато Сан Ремо бе невероятен подиум за истински таланти.
    Уви, замести го Евровизия. Невероятен подиум за бездарни брадати жени, мъже с полички и перца в дyпенцето, 140-килограмови израелки, украински "Калош Орчестра" ( в превод Галош Оркестър), които спечелват първото място не защото могат, а защото "така трябва".
    И да. Ал Бано е прав в това, че Путин е най-силния, но това че Путин е ценител на западната култура, не означава, че Путин трябва да предостави Русия на тепсия. Щото западните хиенки само това чакат.
    Уважавания от мен, а и не само от мен, Ал Бано, само за мига да си помисли, какво щеше да е Русия, ако до сега там упраляваха Горби/Елцин.
    Мисля, че умните хора без труд ще си дадат правилния отговор.

    Коментиран от #5

  • 4 Бегай !

    1 5 Отговор
    И тоя се излага на дърти години.
  • 5 ЕВРОНЮЗ

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Механик":

    Знаеш ли че след 2014 година Ал Бано и Тото Котуньо са в списък на Украинците като лица застрашаващи националната им сигурност.. Преди време Украинският посланик в Рим беше ходил в домът му по този въпрос но незнам какво стана..