Last news in Fakti

24 Юли, 2023 13:56 16 846 7

Кои български звезди вдигнаха тайни сватби? (СНИМКИ)

  • сватба-
  • тайна-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • брак

Тази година бе обсипана със звездни сватби, за някои от които научихме постфактум

През изминалите месеци много от родните звезди минаха под венчило, но повечето от тях решиха да си кажат заветното "да“ тайно, без медиите да знаят. И Евгени Димитров- Маестрото, и Радина Боршош се взеха без много шум с любимите си хора и не издадоха датата и мястото на венчавката си, подвластни на максимата "щастието обича тишината“.

Най-обвит в мистерия се оказа бракът на Маестрото. Той се врече във вярност на 26 години по- младата от него новинарка Виктория Готева на плажа в Лозенец. Запознати споделиха, че церемонията по подписването е била изнесена на самия бряг, а купонът след това се е пренесъл в ресторанта на певицата Белослава в морския курорт. На събитието са били около 70 човека. Целият "Ку- Ку бенд“ също е уважил венчавката.

Слави Трифонов така и не се е появил, но пък се е отчел с голям подарък пред младото семейство, разказват хора от екипа му. Маестрото не е обявил официално кога е вдигнал сватба, но според информация на "Телеграф“ датата е 18 юни. Искрата помежду им е пламнала преди 3 години по време на уроци по пиано, които Маестрото давал на младата Вики.

Без излишен шум, прекрасна сватба вдигна и талантливата ученичка на Стефан Данаилов - Радина Боршош. Тя се омъжи за фотографа Владимир Томашевич. Двамата станаха семейство на едно от най-предпочитаните места за летни сватби в гората на Пасарел.

Публикация, споделена от Rally /Rally Koleva/ (@rally.ko)



Звездата от два сериала на NOVA - “Ягодова луна“ и комедията "Ние, нашите и вашите“, каза "Да“ на избраника си пред най-близките си приятели. Сред тях бяха синът на големия скулптор Георги Чапкънов – Чапа – режисьорът Тодор Чапкънов, със съпругата си Адриана Янкулова, певецът Ясен Зердев и тв легендата Камен Алипиев – Кедъра, Теодора Духовникова и др. Специални гости бяха музикантите от група "Остава“, които изпълниха любимите песни на младоженците в паметната вечер. Красивата булка направи силно впечатление с прекрасна прическа, в която бе избрала да вплете естествени бели рози.

Зряла любов

Ованес Торосян и Милена Ерменкова пък се взеха официално след 16 години връзка и две прекрасни дъщери. Двамата са познати на публиката най-вече от филмови ленти като "Каръци". Той участва още в "Източни пиеси", "Тилт", "Аве".



Ованес обяснява, че първоначално се е чудел дали да бъде сериозен във връзката. Накрая решава, че ще бъде отдаден и все още се опитва да си спази обещанието. Така започва връзката им преди 16 години, но първата им среща е малко по-рано в НАТФИЗ. Двойката заживява заедно един месец, след като започват да се срещат. Споделят, че са прекарвали цялото време заедно, като дори са говорили по телефона между 5 и 6 часа. След като осъзнават, че не могат да бъдат разделени, решават да споделят общ дом, а днес вече са и официални съпрузи.

Известният диджей Теди Джорджо и половинката му Миглена също се ожениха след 13 години съвместен живот. Те вдигнаха сватба на морето с 200 гости и ги почерпиха с 5-степенно меню.

"Приятелката на сина ми DJ Theo хвана букета. Надяваме се те да бъдат следващите младоженци“, каза той пред "Телеграф“ и допълни: "Избрахме сватбата да бъде в Албена, защото за нас това е много сантиментално място. Там се запознахме и там мина част от живота ни. Водещи на партито бяха DJ Goro, DJ Vito, DJ Orlin и синовете ми DJ Diass и DJ Theo“, разказа младоженецът. "Най-атрактивен беше нашият внук Самуил, който е на 2 г. и не се отдели от нас. Във веселата част се включиха и нашите близки приятели Стефан Илчев, Деси Слава и Тони Дачева. Прекрасната Лия ни изненада с изпълнение на хита "Обич за двама“, което много ни трогна“, добави той, като им благодари за незабравимите емоции, както и на екипа на събитието, и на кумовете, които са дългогодишните им приятели Мирослава Иванова и Иван Недев.

Шум

Безспорно една от най-шумната светска сватба последните месеци бе на победителя от "Игри на волята“ Алекса Ерски и красивата му половинка Елица Янкова. Те си казаха "да“ в столичната църква "Св. Неделя“.



Булката блестеше в рокля на дизайнерката София Борисова. Това, което направи най- силно впечатление, бе, че сръбското и българското знаме също бяха част от цялата церемония. Младоженците пристигнаха с бял ретро автомобил "ДеСото“ от 1960 година. Преди да си вземе булката, Алекса заедно с кумовете вдигнаха центъра на София във въздуха с духов оркестър и тъпани. След като се венчаха в църквата, двамата отпразнуваха с много наздравици сватбата си, а сред гостите бяха много известни личности, спортисти, както и участници от "Игри на волята“. Алекса и Елица изненадаха присъстващите с подарък по една бутилка българска и сръбска ракия. След тържеството пък прекараха чуден меден месец в Гърция, припомня "Телеграф".


Една от доведените дъщери на бившия варненски кмет Кирил Йорданов - Дарина Валеева, пусна снимка от сватбата си с бургаския бизнесмен Митко Събев, с което потвърди слуховете за брака им. Младата жена посочва датата 21.06.2023 г. над кадъра. Голямата разлика в годините на двамата разбуни духовете в социалните мрежи, тъй като тя е на 33, а той на 61 г. Бургаският бизнесмен има 4 деца от три различни жени, по-големите - връстници на булката му.

Репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова също направи важна крачка и се врече във вярност на своя избраник Даниел Янев. Щастливата двойка си каза заветното "Да" на красива церемония във Варна.

Блажев първо татко, после младоженец

Писателят и панелист в предаването "На кафе“ Георги Блажев също е пред сватба със своята половинка - актрисата Ива Папазова. Двамата се сгодиха през ранната пролет, но по всичко личи, че сватбената церемония ще почака, тъй като предстои двамата да станат първо родители. Хубавата Ива е в напреднала бременност, но към момента двойката не издава нито кога се очаква рожбата им, нито пола. Това ще е първо дете на Папазова и второ за Блажев. Той вече има един син - Боян, от предишната си връзка.



Анелия втори път каза "Да“

Фолкпевицата Анелия получи годежен пръстен навръх рождения ѝ ден. Любимият ѝ Любо ѝ поиска ръката със скъп диамант. "Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, чувствам се призната. За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е признание и вричане до края на живота, докато смъртта ни раздели. За мен това е бракът между мъж и жена", сподели певицата относно годежа и допълни: "Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, ако една любов е истинска, ако един човек е осъзнат и има една представа за връзка и живот, те вървят в една посока". Анелия не скри, че вече е готова и за второ дете. Това ще е и втори брак на певицата, която има развод с бизнесмена Коко Динев и дъщеря от него.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Верно ли

    9 7 Отговор
    Влюбените гълъбчета Путин и Медведев и те вдигнали тайна сватба.
  • 3 То пък

    15 0 Отговор
    звезди да видиш ?!
  • 4 А пък

    3 0 Отговор
    1914 се е ,,взел,, с един от Локо сф....
  • 5 Не е важно

    5 0 Отговор
    каква тайна сватба е вдигната, важното е каква тайна пази булката....
  • 6 ТЪПА СТАТИЯ

    7 0 Отговор
    Тайни сватби щото се срамуват от себе си. А то си е за срам
  • 7 Живанши

    3 0 Отговор
    Кви звезди са тия? Абсолютно всички ги чувам за първи път. Звезди на алеята в село "Дребнарево".