Last news in Fakti

28 Юли, 2023 12:15 2 035 10

Цвети от Hell's Kitchen се изживява като знаменитост

  • цвети миленова-
  • hell's kitchen-
  • знаменитост

Това разгневи мрежата

Цвети се превърна в сензация в Hell's Kitchen с врачански си акцент и наивния начин на мислене. След края на формата обаче тя изглежда се взе насериозно и не спира да се изживява като голяма звезда.

В синхрон с летния сезон и тя успя да заголи баджак в най-разнообразни плажни визии. Кадрите ѝ в Инстаграм предизвикаха ред коментари.

View this post on Instagram

A post shared by Шеф Цу Hell’s Kitchen (@milenovahk)

Част от хората смятат, че Цвети изглежда прекрасно, макар и да клони към попфолк жанра. Според други показването на задни части вече започва да ѝ пречи, като никак не се вписва в имиджа, който има мерак да си създаде. На всичкото отгоре амбициозното девойче има трудности със славата, като не спира да се оплаква как не може да се отърве от досадни хора около себе си.

View this post on Instagram

A post shared by Шеф Цу Hell’s Kitchen (@milenovahk)

На абитуриентския ѝ бал пък било чудо. Дори фотографът ѝ не можел да се добере до нея, за да си свърши работата. В чудо се видели и колегите ѝ от предаването и тя даже съжалила, че ги е поканила. Така знайни и незнайни люде започнали да я притесняват, като целта била да станат известни покрай нея.

В крайна сметка Цвети не била в състояние да диша спокойно от наплив на фенове и ухажори. Терзанията ѝ обаче подразниха доста хората. Излиза, че в представите си за себе си момичето е голяма звезда, и може би е по-добре да намали самочувствието, пише "Флагман".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Соваж бейби

    13 1 Отговор
    Тя се сама се предлага после "феновете" кандидати за една вечер били я задушавали хаха!Или са по бедни момчета които не влизат в плановете и

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дрън дрън та пляс

    11 1 Отговор
    знаменита вилидж стик
  • 5 Вихър Строево

    12 0 Отговор
    Знаменитост.... ахахахахахахаха ахахахахахахаха, ахахахахахахаха...... На некой определено му трябва огледало.
  • 6 2222

    2 2 Отговор
    искам дами стане жена най красивото момиче във българия
  • 7 Ето ви една

    5 3 Отговор
    Абе погнусявате се от нея, ама всички бихте я пробвали за хоризонтално-креватни забавления, ако ви напъне нуждата. Кеф цена няма, нали ?!
  • 8 ......па

    6 0 Отговор
    Босфор тв. и Нова тв. нароиха доста такива недоразумения с болни въображения.А всъщност са карикатури,клоуни за забавление на простолюдието.
  • 9 Мими

    2 0 Отговор
    Като моя
  • 10 Не те знам какво

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Соваж бейби":

    "бейби" си ама слугуваш във Франция на нег...р..ото!!!!