Last news in Fakti

28 Юли, 2023 13:32 3 821 18

Бивш разузнавателен агент направи нечувани разкрития за извънземните пред Конгреса в САЩ (ВИДЕО)

  • извънземни-
  • конгрес-
  • сащ-
  • разузнаване-
  • агент-
  • разкрития

Подобно обсъждане никога досега не е стигало до такава висша институция като Конгреса на САЩ

Бивш разузнавателен агент направи нечувани разкрития за извънземните пред Конгреса в САЩ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Ние не сме сами във Вселената и властите прикриват доказателства за съществуването на извънземни, включително отломки от неидентифициран обект." Това каза бивш офицер от разузнаването пред комисия на Конгреса на САЩ в сряда, съобщиха световните осведомителни агенции, цитирани от БТА.

Американските власти крият програма за откриване и изучаване на НЛО от десетилетия, обяви бившият член на американското разузнаване Дейвид Гръш на изслушване в Комисията по надзор и отчетност на Камарата на представителите.

„Като част от задълженията си научих, че има програма, насочена към възстановяване на останките от неидентифицирано устройство и анализирането му, за да се разбере неговата функция“, каза бившият разузнавач и добави: „Взех решение, базирайки се на данните, които събрах, повече да не мълча и да съобщя за това нагоре по йерархията, както и на няколко членове на общата инспекция“.

Бившият агент, притиснат с въпроси по време на изслушването, посочи, че не може да дава публично допълнителни подробности, относно класифицирана информация. Според него правителствата в САЩ крият информация не само от обществеността, но и от Конгреса.

Гръш призна, че му е бил отказан достъп до програми за работа с НЛО, но той лично е разговарял с официални лица, които са били наясно с наличието на летящи обекти от „нечовешки“ произход. В някои от тези обекти е бил открит „биологичен материал“.

„Това беше извънземен биоматериал и такава оценка му беше дадена от хора, които са пряко запознати с тази програма и които все още работят по нея“, подчерта Гръш. Той добави, че се надява на повече прозрачност в изследването на НЛО, което в днешно време вече се квалифицира като НАФ - „Неидентифициран аномален феномен“ („Unidentified Anomalous Phenomenon“).

Запитан за възможността за съществуване на извънземен живот, координаторът на стратегическите комуникации към Съвета за национална сигурност в Белия дом каза в сряда, че няма позиция по въпроса.

„Ние вярваме, че има неидентифицирани аномални явления, които са били обсъждани и докладвани от пилоти на флота и военновъздушните сили“, каза Джон Кърби, добавяйки: „нямаме отговори какво представляват тези явления“.

Ръководителят на службата към министерството на отбраната на САЩ, отговорна за разследването на тези явления и рисковете, които те представляват за националната сигурност (AARO), увери през април, че не са идентифицирани признаци на извънземна дейност. Службата „не е открила никакви достоверни доказателства за извънземна дейност, неземна технология или обекти, противоречащи на законите на физиката“, увери тогава Шон Къркпатрик.

В началото на годината американското разузнаване съобщи, че наблюдава нарастване на броя на съобщенията за неидентифицирани летящи обекти и отбеляза важността на техния подробен анализ от гледна точка на сигурността.

До 30 август 2022 г. в националното разузнаване на Съединените щати са получени общо 510 доклада за „неидентифицирани аномални явления“. Както се уточнява, става дума основно за случаи, когато подобна информация се предоставя от военния персонал на ВМС и ВВС на САЩ, както и от други американски ведомства.

Правителството на САЩ приема тези явления сериозно и НАСА наскоро призова за повече усилия за научното им изследване. Същото стори и Пентагонът, който е особено загрижен за възможни китайски шпионски дейности.

Цялото изслушване на английски може да гледате тук:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фон дер Миндер

    24 4 Отговор
    Извънземните са следващата планирана "пандемия "!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Преди

    10 2 Отговор
    Изслушвания трябва да си се наспал
  • 4 Механик

    36 0 Отговор
    Голямо обещаване в заглавието, а пълнежа дрън-брън и от сорта "Дошъл съм тук да ви кажа, ама нема да ви кажа, понеже инфото е класифицирано", както и "аз лично нищо не знам, ама едни хора са ми казвали".
    А че има НЕЩО са го знаели дори първобитните хора.

    Коментиран от #10

  • 5 Калмуци

    12 0 Отговор
    Блеснете с тъпотия , като покажете , че знаете повече от ЦРУ , разузнаването , и конгреса на САЩ !

    Коментиран от #17

  • 6 Колежката,

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Прея Кент ,ЧЕРВЕНАТА":

    Ела в събота и неделя
    ЧЕРВЕНИТЕ...се събираме
    На ЛИВАДИТЕ ПОД ЧИНИЯТА НА бузлуджа

    Коментиран от #18

  • 7 Именно

    8 1 Отговор
    Принципно има огромна разлика между това да има и другаде живот във Вселената (или в галактиката), което е статистически почти сигурно;
    ... и това този друг живот да е достатъчно близо и/или да разполага с технология да стигне до нас!
    Ако второто се е случвало, хората които могат да го потвърдят ТРЯБВА да споделят публично цялата информация!
    Ако е първото може да продължаваме да си спекулираме, поне докато ние не стигнем достатъчно далеч...
  • 8 Опааа

    7 7 Отговор
    Мисиркииии! Занимавате ни с изкуфели мумии! 🤦‍♂️ Какви извънземни??? Абсолютни простотии! И Бай Дън, най-дъртата мумия и той не знае къде се намира!
  • 9 Г-ца каприз

    7 3 Отговор
    И за извънземните ше признаят само и само да оправдаят ръкуването с въздуха на дядо джо 🤣🤣🤣
    Иии нали....БОГ ДА ПАЗИ КРАЛИЦАТА ....
    🤣🤣🤣🤣
  • 10 Чоки

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "Механик":

    Много точно посочи, че са знаели още първобитните хора и са ги изобразявали нз всякъде под формата на рисунки и статуетки. Нещата опират до това, че на Земята има други видове освен човешкия, които са много по-стари и развити цивилизации. Много често са наблюдавани обекти, които излитат или влизат в океана.
  • 11 👽Просветен👽

    9 0 Отговор
    Ако не бяха външните наблюдаващи, отдавна да сме се затрили! Сигурно сме любопитен обект за наблюдение! С претенции за съзнание , съзидателност и човечност, а с поведение на микроби и паразити, които паразитират върху чудесната планета и всячески се самоизбиват!
  • 12 Сериозно

    5 0 Отговор
    По нашата "логика" само Човекът е земен и интелигентен. А дали е така? Тези, които древните хора са наричали богове май са по-земни и по-умни от нас. Тези обекти, които ги наблюдават са точно техни.
  • 13 Кую

    3 2 Отговор
    На каква трева са краварите? За кравите е ясно.
  • 14 властелин

    5 0 Отговор
    Много голямо его имаме и тук на земята делим всичко на хора и животни, а видове, които явно ни превъзхождат извънземни. Да не се окаже, че нас ни е "посял" някой за да им объркаме живота.
  • 15 Дрън дрън та пляс

    0 1 Отговор
    Мълдър и Скъли бяха ли там ?

    Коментиран от #16

  • 16 "На ти Кьорчо очи"

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Дрън дрън та пляс":

    Бяха. Казаха да прочетеш някоя книга.
  • 17 ценов

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Калмуци":

    Не знам кой е калмук,но всичко това е пунта мара! Със сигурност отклоняване вниманието на високо образованите американци от изключително честния съдебен процес срещу Байдън син например,защото примерите са много и все тежко корупционни!
  • 18 Дъртпръч

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Колежката,":

    Както сте се събрали, качете те всички на НАФ Бузлуджа и занимавайте за червената планета.