Last news in Fakti

28 Юли, 2023 15:58 4 813 6

4 зодии са твърде невинни за този свят

  • невинност-
  • невинни-
  • наивни-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • астрология

Тези наивни души често стават обект на възползване от страна на недоброжелатели

4 зодии са твърде невинни за този свят - 1
Снимка: Shutterstock

Някои зодии просто са прекалено мили, добри, раними, наивни. Те не могат да се справят с жестокостта на днешния сват и сякаш идват от друго време. Действителността ги наранява и те не могат да повярват къде живеят. Вижте кои са, според "Times of India".

Риби

Познати са с това, че са мечтатели, фантазират си, живеят си в свой собствен свят. Те са много мили и нежни хора, има нещо наивно и детинско в тях. Добри са, виждат най-хубавото у хората и това ги прави прекалено наивни в свят, който може да е жесток и суров. Рибите са състрадателни и проявяват съчувствие. Не са егоисти, грижат се за нуждите на другия, така си патят.

Рак

Те са чувствителни и грижовни знаци. Много са състрадателни и емоционални, изслушват ви и ви разбират. Прекалено невинни са. Подхождат към всяка ситуация с разбиране и емпатия, което често може да им вреди. Отварят сърцето си широко, а не всеки заслужава това. Обичат силно и не предават, фокусират се над позитивното, не обръщат внимание на лошото, пише teenproblem.bg

Везни

Везните ценят хармонията, справедливостта и мира. Търсят спокойствие и искат да избегнат конфликтите. Това ги прави мили, любезни, разбиращи, но и наивни, невинни. Искат да създадат приятелска и приятна атмосфера, търсят доброто у другите, но не виждат, че така са заблуждавани. Прекалено невинни са за този свят.

Стрелец

Те пък са познати с това, че са оптимисти, авантюристи, весели, забавни. Подхождат с позитивност и ентусиазъм, което ги прави безгрижни, непукисти и наивни. Но светът е пълен с предизвикателства и е по-сложен, така Стрелците често остават неразбрани и си патят. Тези зодии искат да помагат и да заразяват със слънчево настроение.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таймс оф Индия

    2 5 Отговор
    Пак от някой индийски сериал сте го взели това. Тук далеч не е така.
  • 2 пффффо

    4 2 Отговор
    Везните и Стрелецът били наивни?! Айде, бе! Минали покрай наивни и добри.

    Коментиран от #3

  • 3 прав си

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "пффффо":

    Били са наивни, но преди да намачкат някой тролл!
  • 4 ганю

    0 2 Отговор
    Само мъртвият индианец е добър индианец
    и само мъртвият бледолик е добър бледолик
    индианска поговорка
  • 5 Гост

    0 1 Отговор
    Явно не познавате никой от зодия везни.

    Коментиран от #6

  • 6 Аз познавам

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Всичките са готини!