Last news in Fakti

29 Юли, 2023 19:57 1 841 5

Шер смени попрището - продава сладолед (ВИДЕО)

  • шер-
  • певица-
  • сладолед-
  • кариера-
  • джелато

Поп звездата вече продава своя марка джелато

Шер смени попрището - продава сладолед (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След като в продължение на десетилетия Шер е една от най-големите звезди в поп музиката, сега тя преминава към света на вкусните десерти. Певицата се включи в социалните мрежи, за да обяви, че пуска на пазара своя марка сладолед - "Cherlato". Това съобщиха от „Холивуд Рипортер“.

Въпреки че не обяви официално името на компанията за десерти, тя публикува кратко видео на фона на любимата си песен "Believe", в което се вижда камион за сладолед, украсен с нейния лик и брандиран с думата "Cherlato".

Публикация, споделена от Cher (@cher)

Нейни фенове искрено се надяват, че тя ще кръсти всички вкусове на сладоледа си с имената на хитовите си песни.

Що се отнася до музиката, певицата потвърди по-рано тази година, че планира да направи два албума. Тя посочи, че някои от песните са в сътрудничество с тогавашното ѝ гадже Александър Едуардс. Певицата не е издавала нов албум от 2018 г. насам, когато излезе „Dancing Queen“, който беше 26-ият ѝ албум. Този албум, както може да се предположи от заглавието, беше кавър албум на песни на АББА, който Шер издаде малко след участието си в изпълнения с песни на АББА музикален филм „Mamma Mia: Here We Go Again“ от 2018 г.

Предполага се, че следващият албум на певицата ще бъде с оригинална музика, пише БГНЕС. Последният албум с оригинална музика, беше издаден през 2013 г., когато издаде „Closer to the Truth“. Ако не издаде новия си албум преди септември, ще мине повече от десетилетие, откакто за последен път сме чували оригинален албум от нея.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    13 0 Отговор
    невероятна певица!!! стараТА ШКОЛА си отиваме един по един! уважавайте легендите
  • 2 Адам Хилтън

    1 6 Отговор
    Явно и Ози Озбърн е сменил пола си.
  • 3 един

    11 0 Отговор
    Една от големите певици,със специфичен тембър на гласа!
  • 4 Сони и Шер

    7 1 Отговор
    Литъл мен..Като ги гледам на чернобелите клипове и плача с двете очи..
  • 5 Соваж бейби

    4 0 Отговор
    В джелатото има някъква магия ,много го обиам за сметка на сладоледа не ми харесва.Една от любимките ми е а във филма Burlesque/ 2010 е с невероятна харизма.