Last news in Fakti

2 Август, 2023 07:00 7 871 1

Дневен хороскоп за 02.08.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Денят е благоприятен за Телците

Дневен хороскоп за 02.08.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Направете нещо неочаквано, така ще ви хрумнат нови идеи, ще видите света по нов начин и ще провокирате самите себе си. Добър начин да намерите решение на неразрешими въпроси.

Телец

Денят е благоприятен по своята природа, носи мекота и разбиране, но не е подходящ за дейности, които изискват дълготрайни резултати.

Близнаци

Не е нужно да се изтощавате допълнително с обиди и караници и без друго е доста горещо навън. Вземете пример от децата как съхраняват своето жизнелюбие и радост, независимо от ситуациите.

Рак

Започващият месец не е никак лесен, но в крайна сметка всеки сам решава дали това ще е тренировка или напрежение. Използвайте момента, за да се освободите от всичко, което ви тежи или пречи.

Лъв

Днес ще сте особено чувствителни към това как се отнасят другите към вас. Бъдете любезни, макар че това няма да е достатъчно. Важно е да запазите и личните си граници, така че просто дръжте баланс.

Дева

Макар да сте свенливи, имате желание да бъдете забелязани, но най-вече да се признаят усилията ви. Дори сте готови и да се борите за това. Днес наистина сте доста войнствени, можете да играете ролята на събирач на дългове.

Везни

Искате толкова много неща да свършите днес, че може да не ви остане време за най-важното. А най-важното определено е да бъдете с любимия човек. Организирайте по-добре времето си, ако не искате да нараните нечие сърце.

Скорпион

Гледате доста от високо на всичко, което се случва, което не значи, че се надувате, дори напротив. Хубав момент да научите нещо ново и вълнуващо. Днес ще сте авантюристично настроени и ще предизвиквате съдбата. Имайте предвид, че сигурно ще ви отговори.

Стрелец

Имате нужда от интелектуална изява, искате да оценят вашия ум и знания. Тогава направете това за някой друг - напишете нещо добро за някого или просто си купете книга на автор, който истински ви харесва. Време за главоблъсканици.

Козирог

Ще чувствате приятно напрежение и желание да се справите с всякакви предизвикателства. Със сигурност ще успеете и никой не би могъл да ви разубеди. Само не намесвайте други хора, не всички притежават вашата сила на духа.

Водолей

Желанието ви е насочено към това да маркирате територията си, да имате свое запазено място, нещо автентично, различно, стилно. Първо си го пожелайте - ясно и конкретно, пък после дайте думата на Вселената. Може и да получите отговор, макар и само на пощенска картичка.

Риби

Днес няма да се чувствате особено комфортно, защото за всичко трябва вие да помислите. Всички ще се измъкват тихомълком и ще зарязват задълженията си на вас. Не се оставяйте да ви манипулират по този начин, действайте по-категорично, дори с цената на няколко разправии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ....

    0 1 Отговор
    ТРАХОТНИ ИДЕИ