Last news in Fakti

1 Август, 2023 12:57 1 366 4

Дани ДеВито не съжалява, че не е от суперзвездите в Холивуд

  • дани девито-
  • актьор-
  • кариера-
  • звезда-
  • брад пит-
  • холивуд-
  • кино

Актьорът е доволен от известността и кариерата, която има

Дани ДеВито не съжалява, че не е от суперзвездите в Холивуд - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дани ДеВито коментира постиженията от емблематичната си кариера и призна, че никога не е бил разстроен от факта, че не е станал "актьор лидер" в Холивуд.

78-годишният актьор, който се отличава с удивителен комедиен талант, дебютира в киното в спечелилия наградата за най-добър филм "Полет над кукувиче гнездо" през 1975-а. И макар кариерата му да е дълга и успешна и да продължава почти пет десетилетия, той не е имал много главни роли, припомня dir.bg.

Въпреки това ДеВито е щастлив, където е и дори се "радва", че не е станал голяма филмова звезда, колкото е Брад Пит например. "Празнувам, че съм това, което съм", казва ДеВито за "Daily Mail".

За свои любимци в киното Дани споделя: "Голям фен съм на Брад, Хъмфри Богарт, Джак Никълсън и Леонардо. Художникът, а не актьорът. Само се шегувам!".

Впрочем ДеВито е бил съсед на Пит по времето, когато той все още излизаше с Дженифър Анистън. "Те имаха красив дом и бяха чудесни съседи", споделя Дани. "Брад беше много грижовен към семейството си", продължи той.

Освен за съседските си отношения актьорът споделя и за колегите си във филмовата индустрия, като признава колко е "готино", че колегата му от "Батман" се завръща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал Бунди

    6 0 Отговор
    Велик..може би най-големия американски комик за последните 50 години. Култова е ролята му в Такси..имам всички серии и не минава ден, без да си пусна поне две-три серии..Луи де Палма..ГОЛЕМ СИ...ВЕЛИК СИ...Жалко, че вече идва време да сложиш край...
  • 2 Ал Бунди..пак съм аз

    4 0 Отговор
    Дани не е суперзвезда..той е Мега звезда..много малко, единици са тези, които могат да седнат редом с него..броят се на пръстите на едната ръка..
  • 3 васИк атанасова

    5 0 Отговор
    как да не е
    хахахахаха
    един от най емблематичните е той
  • 4 Филмът му

    0 0 Отговор
    "Парите на другите" е шедьовър.
    Много го уважавам.