Last news in Fakti

2 Август, 2023 10:15 4 807 23

Тото с първи коментар след скандала с Тити Папазов (ВИДЕО)

  • тото-
  • подкаст-
  • тити папазов-
  • скандал-
  • насилие

Изпълнителят и водещ се извини

Тото от "СкандаУ" излезе с позиция по повод епизода му с участието на Тити Папазов.

„В момента има голяма вълна от неодобрение към един мой епизод с Тити Папазов и силна връзка със случая с момичето от Стара Загора и нейният насилник. Мнението ми по случващото се е, че аз съм отвратен. Трябва да има справедлив съдебен процес. Такова нещо аз не одобрявам и няма как такъв човек да си продължи безнаказано. Той трябва да поеме своето наказание. Това е съвсем нормално“, заявява той.

Аз съм отвратен от факта, че такова нещо може да се случи и че такъв човек е част от нашето общество. Отвратен съм не само от него, а и от всички други, които правят такива посегателства към жени, било то и по-малки, наричайки го шамари“, изтъква Тото.

За мен е много странно, защото аз казах какво трябва да се случи, за да може тази държава да функционира правилно, да станем целия народ, какво трябва да се случи? След два дни това се случи. Изключително много се зарадвах за това, че народът се вдигна и отиде да търси справедлив съдебен процес за това дете. Не знаех обаче, че се окажа от другата страна на барикадата“, заявява известният изпълните.

Относно това, искам да го заявя ясно – не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя – напротив, даже ги осъждам много по-тежко, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа, относно темата с подкаста с Тити Папазов, е че ситуацията е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила. Не по-малко съм афектиран от ситуацията с Тити, че той е наранил това момиче и смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от репорти, те са скрити от мен. Прецених, че щом обществото и мен включително, ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за одобрение, реших, че трябва да го премахна. Извинявам се, че не съм преценил правилно навреме, когато се е случило. Аз не знаех каква история той ще разкаже и моят смях там е още по-обиден към ситуацията с днешна дата. Извинявам се и наистина се надявам, че няма да има повече жени в такава ситуация“, казва още Тото.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    51 0 Отговор
    Хахаха къф е тоя, не знае къде се намира
  • 2 честен ционист

    65 1 Отговор
    Тити, Тото тия с двусричковите имена са и с по 2 мозъчни клетки.

    Коментиран от #10

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 честен ционист

    8 3 Отговор
    Махни и оная селска идиля с криминалния спец дето ловил педофили наушким.
  • 5 баджо

    36 0 Отговор
    Пак се изложи тоя
  • 6 ККК

    24 0 Отговор
    Тото - Жената! Йонислав....пхахахаха - питай Кобикината за йонито..
  • 7 Георги v.

    30 0 Отговор
    И да се извини и да не се извини, поредната простотия на Папазов е факт. Докога този ще битува в медийното пространство. Толкова ли е незаменим с посредствеността си и глупостите, които ръси.
  • 8 КултураМиЯнко

    38 2 Отговор
    Тото ,не си отвратен!Ти си един от тия поддръжници на простотията и простащината който и дава ефир и я разпространява като чума.Подкрепяш такива действия и се видя от поведението ти по време на предаването ти с Тити Папазов.Липсата ти на адекватна реакция ,говори че това ти изявление е абсолютно бутафорно.

    Коментиран от #12

  • 9 Мрънк

    8 7 Отговор
    Всички на маса в кръчмата, ще се хвалят и ще е хилят, но тук на някои им никнат херувимски крила. Дали хвалбата на Тити е искрена и дали е истина или прави по традиция шоу? Много е лесно да се отвърнеш и да вдигнеш ръчички. Това поколение много има да пати от безгръбначието си.
  • 10 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    точно и Вярно
  • 11 След изцепката

    21 1 Отговор
    С Левски, че бил турски гражданин нам си кле поколение, сега и хилене на “вицовете” на Тити. Този покорява нови върхове и “чупи бариери” всеки ден.
  • 12 пери

    26 1 Отговор

    До коментар #8 от "КултураМиЯнко":

    Мда, интереса клати феса. Всичко е за замазване, щото на Тото вече никой няма му гледа глупавините, а пък музикант само му се иска да бъде. Посредствено момченце, което е добре най-после да си намери истинска работа, все пак жена и деца има да храни.
  • 13 гост

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "да де":

    Ако бяхме норлмана държава, може би. Спомням си преди време клипове на тити как кара .... минаване на червено, пререждане и т.н. Той просто си е прост.
  • 14 Смешник

    16 1 Отговор
    Сети ли се да плачеш сега?!
  • 15 кУмУнист

    31 0 Отговор
    Тоя пък противник, тоя врачански селтак се кискаше като неандерталец тогава, а сега се извинява и се прави на света вода ненапита. Тоя мазньоч на всеки подкаст забърква интрига и после се извинява, така както с това, че Ботев и Левски били незнам си кое поколение турци.
  • 16 Тото

    12 0 Отговор
    Е новият сашо кадиев…
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ами,

    20 0 Отговор
    ... Затова клиповете в моя канал са скрити от мен....скрий се и ти и не се показвай повече в медийното пространство въпреки напъните на майка ти да те пробутва с тези подкастове.Харесват те само малоумници като теб самия.Не си добър пример за нищо,баста....
  • 20 ммм да да ...Ентилигентно

    8 0 Отговор
    много добра аргументация-----потресен съм от дълбочината на мисълта
  • 21 Диамантената ръка

    17 0 Отговор
    Абе момче, намери си някаква работа и престани да ни занимаваш със себе си...
  • 22 6нтщ5ж

    9 0 Отговор
    Тити Папазов от Пудуйне я е оставил вързана с белезници за парното за да умре! Той дори не е казал на никого, че е там. Случайно са я намерили момичето, дехидратирано, цялото в урина. Тото се смее като пача на извратената история, вместо да каже, че НЕ е ОК да издевателстваш над момиче и то непълнолетно. Тя не е била и пълнолетна, как им викаха на такива ... педофили??
  • 23 Ча.лга Сел.янчето Тото

    9 0 Отговор
    Се.лянчето Тото си свали видеата временно, за да не му ги репортват и YouTube да не ги изтрие. Ментето се забавляваше на историята на Тити, сега се прави на света вода ненапита. Селски бек с интелектуални заложби на таксиметров шофьор може да е инфлуенсър само в чалга нация като нашата.