Last news in Fakti

3 Август, 2023 11:58 2 662 8

Тейлър Суифт раздаде бонуси за 55 милиона долара на целия си екип

  • тейлър суифт-
  • бонуси-
  • турне-
  • концерти-
  • the eras tour

Всички хора, работещи по мащабното ѝ турне "Eras", са получили солиден бонус от звездата

Тейлър Суифт раздаде бонуси за 55 милиона долара на целия си екип  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Поп звездата Тейлър Суифт наскоро е раздала бонуси на обща стойност над 55 милиона долара на всички (от танцьорите до монтажистите, озвучителите, кетъринга и др.), които работят по мащабното ѝ турне "Eras".

Преди това TMZ съобщи, че 33-годишната Суифт е подарила на шофьорите на камиони от турнето си по 100 000 долара на всеки преди концертната си спирка в Санта Клара през уикенда.

Носителката на "Грами" стартира турнето си през март в Глендейл, Аризона, където изненада феновете си със сетлист от 44 песни, обхващащи цялата ѝ кариера. Оттогава насам концертите ѝ привличат известни приятели и лица, сред които Майлс Телър, Дрю Баримор, Рийз Уидърспун, Джиджи Хадид, Пол Ръд и др.

През юни Суифт обяви, че през 2024 г. ще замине отвъд океана - и по целия свят - за концерти в Европа, Азия и Австралия. По-рано през месеца певицата обяви първия си международен етап от концерти в Латинска Америка, като се закани, че предстоят още "МНОГО" дати.

На фона на излизането на най-новия ѝ презаписан албум Speak Now (Taylor's Version), Суифт изненада феновете на спирката на турнето си в Канзас Сити, като изведе Джоуи Кинг, Пресли Кеш и Тейлър Лаутнър на сцената, след като представи новия си видеоклип към песента "I Can See You".

В изпълнения с екшън музикален клип триото помага на Суифт да си върне третия студиен албум. Кинг и Пресли участват за кратко в музикалния клип на Суифт "Mean" от 2011 г., докато Суифт и Лаутнър, за който е написана песента "Back to December", се срещаха за кратко, след като се снимаха в "Денят на влюбените" преди повече от десетилетие. Лаутнър е един от малкото бивши, с който Тейлър Суифт е в прекрасни отношения и последната им колаборация го доказва.

"Записах този албум, когато бях на 32 години (и все още растях, сега) и спомените, които ми върна, ме изпълниха с носталгия и признателност. За живота, за вас, за това, че мога да възвърна работата си. Благодаря ти милион пъти, за спомените, които пречупват падането ни", написа тя в Instagram при излизането на записа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сбруя

    25 0 Отговор
    Ей това е работодателка,а не като нашите,дето държат хората си на минимални заплати.
  • 2 Браво

    19 4 Отговор
    Така се прави, а не като тиквите от Сглобката само да използват и изтискват хората!
  • 3 Мъдурко

    4 6 Отговор
    Имала - дала!

    Коментиран от #8

  • 4 Да дойде

    3 7 Отговор
    в България да видим колко ще изкара и колко ще раздаде.
  • 5 Перко

    11 1 Отговор
    Робер Бош е казал: Аз де давам добри заплати, защото съм богат.Аз съм богат ,защото давам добри заплати.
  • 6 Западните джендърски идеали

    11 5 Отговор
    Е така е на запад … не като в съветския съюз да те убият или уволнят след като си свършил геройски дела . Не го разбирам тва западното да си щастлив и свободен . Всеки с права … тва го нямаше при тато !
  • 7 Кинофест

    0 0 Отговор
    Нов филм " барби е на турне " около света ....
  • 8 потурко

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мъдурко":

    бе тя и нашто лили бол има ма не дава.