Last news in Fakti

9 Август, 2023 10:36 963 1

За пръв път след хоспитализацията Мадона бе забелязана на разходка

  • мадона-
  • за пръв път-
  • хоспитализация-
  • спешен случай-
  • разходка

Певицата се разходи из Ню Йорк в небрежно облекло от собствената си колекция

За пръв път след хоспитализацията Мадона бе забелязана на разходка  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Мадона бе забелязана в публичното пространство за първи път, откакто съобщи, че отменя турнето си заради здравословни проблеми. Певицата беше заснета по време на разходка из Ню Йорк, пише Мirror.

От кадрите се вижда, че певицата, носи косата си небрежно на две плитки. Тя е облечена в спортен екип, шарен шал, черен спортен топ, ръкавици за колело, къси панталони от собствената ѝ модна линия и маратонки.

Наскоро поп звездата разкри плановете си за отложеното турне "Celebration".

"Настоящият план е да пренасрочим датите за турнето. Вероятно ще стартираме през октомври в Европа", написа Мадона в социалната мрежа Инстаграм.

Състоянието на звездата беше разкрито за първи път в изявление на нейния мениджър в края на миналия месец. Мадона беше приета по спешност в интензивното отделение на болница след бактериална инфекция, гласи официалното съобщение за състоянието ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШМЪРКАН

    0 0 Отговор
    Ееее значи ваксините работят.