Last news in Fakti

9 Август, 2023 15:57 9 778 5

5 цифри в датата на раждане определят дали ще забогатеете

  • пари-
  • финанси-
  • нумерология-
  • цифри-
  • съдба

Според нумеролозите цифрите в датата на раждане предопределят коя ще бъде силната ви страна

5 цифри в датата на раждане определят дали ще забогатеете - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек идва на този свят с определени задачи и потенциал. А според нумеролозите в датата му на раждане има определени цифри, които показват финансовия поток в живота му.

Всяко едно от простите цифри от 1 до 9, които се срещат в рождените дати на хората, има специфична функция. Някои дават на притежателя си способността да общува, други му помагат неуморно да се стреми към целите си. Има такива, които помогнат бързо да определите какво искате или да привлечете правилните хора в живота си, пише jenata.blitz.bg.

Най-важната и въздействащата от гледна точка на енергията си комбинация, разбира се, е датата на раждане. Специалистите са идентифицирали закономерност, която са нарекли "линия на парите". Именно тя е отговорна за финансовия поток и паричния магнетизъм и дава възможност на човека да печели добре и много.

Как да разберете дали и вие притежавате "линия на парите"?

Вижте дали случайно в датата ви на раждане не присъстват цифрите 1, 4, 7, 8, 9. Има обаче една малка уловка - потокът към безкрайното богатство ще се отвори само за тези, които имат всяко една от тях, без изключение.

За съжаление, числата със своята енергия няма няма да накарат парите да валят върху вас като дъжд. Но ще ви предоставят инструменти и идеи, с които можете не само да изпълните всичките си желания, но и да печелите пари от тях без особени затруднения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    24 2 Отговор
    Не е вярно имам ги всичките посочени числа в цифри в датата на раждане.Не се оплаквам но нямам толкова излишни пари да реализирам някой мой проект с който съм сигурна че ще спечеля пари и да си развия мой бизнес .Астролога да си хвърли дипломата в тоалетната и да пусне обилно вода.

    Коментиран от #3

  • 2 Мазен депутат

    23 1 Отговор
    По-скоро пет цифри в сумата на месечната заплата, а не в ЕГН - то.
  • 3 Съвет

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Пускай ТОТО!

    Коментиран от #4

  • 4 Соваж бейби

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Съвет":

    Не вярвам на случайност по математика си спомням колко вариации и пермутации са нужни в талони за да спечелиш с един път,скъпо е.Дребни лотарии в магазина за цигари съм печелила от 10 до 500 € кеш ама не си падам,просто си пробвах способности на като медиум дали ще позная кой билет е с печалба с концентрация ги избирах.Зодия Телец съм и обичам на сигурно със случайностите в живота не танцувам .Не губя надежда все пак но с други предизвикателства земни спечелени пари по бавно..
  • 5 калкулатора

    10 1 Отговор
    Всеки ден съм на 0 с всички числа в датата ми.