Last news in Fakti

11 Август, 2023 14:19 1 332 4

Риана стана майка за втори път

  • риана-
  • майка-
  • роди-
  • второ дете-
  • a$ap rocky

Певицата и половинката ѝ A$AP Роки имат син, който се роди миналата година

Риана стана майка за втори път - 1
Снимка: ЕРА/БГЕНС

Семейството на музикалните звезди Риана и A$AP Rocky се увеличи с още един член, предаде Edna.bg. Според някои източници, певицата вече е посрещнала втората си рожба, няколко месеца след като обяви бременността си по зрелищен начин на "Супербоул" тази година.

От "MediaTakeOut" пишат, че барбадоската изпълнителка e родила момиченце. „Тя е перфектен образ на Риана, дори има светлите ѝ очи“, каза вътрешен човек пред сайта.

Певицата по-рано е изразявала желанието си да стане майка на момиченце. „Аз съм чернокожа жена. Идвам от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена, която е дошла от чернокожа жена и ще родя чернокожа жена. Това съм аз. Това е сърцевината на това, което съм по дух и ДНК”, каза Риана в интервю за "Essence" през 2019 г. „Майка ми е невероятен пример за това как да се бориш с препятствията в живота. Сигурна съм, че нейната майка я е научила на това и така ще бъда и аз”, добави изпълнителката тогава.

На 12 февруари 2023 г. Риана излезе на футболното игрище, за да изпълни всичките си най-големи хитове по време на шоуто в полувремето на "Супербоул". Тя беше облечена в червен гащеризон, разкопчан до ханша и закрепен с колан, докато танцуваше и пееше от върха на плаваща във въздуха платформа.

Закръгленото ѝ коремче, в съчетание с това, че не беше много активна на сцената, накара хиляди зрители да подозират, че тя очаква второто си дете. Нейни представители потвърдиха пред "Rolling Stone" новината, че тя е бременна с второто си дете след концерта.

Риана и A$AP Роки имат син, който се роди на 13 май 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айшито

    10 3 Отговор
    Братчеткее,ас па за седми ма ни са фаля!
  • 2 Уве Зелер

    9 0 Отговор
    Дреме ми на бибитката :D
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ритнат

    5 1 Отговор
    в муцуната пекинез.