Last news in Fakti

15 Август, 2023 15:15 2 017 2

Актрисата Ашли Олсън тайно е родила първото си дете

  • ашли олсън-
  • актриса-
  • майка-
  • първо дете-
  • тайна

Олсън и съпругът й Луис Айснер са станали родители на момче

Актрисата Ашли Олсън тайно е родила първото си дете - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ашли Олсън и съпругът ѝ Луис Айснер са станали родители на момче, което се е появило на бял свят в началото на годината.

По информация на сайта TMZ майката е решила раждането на бебето да не става публично достояние, затова и новината излиза в медиите месеци по-късно.

Ашли и Луис са станали родители малко след като се венчаха на скромна церемония в дома им в Бел Еър през декември. Според информацията свидетели на бракосъчетанието им са станали едва 50 човека, сред които сестрите на булката Мери Кейт и Елизабет.

Откакто започнаха връзката си през 2017 г. Ашли и Луис предпочитат да не коментират нищо свързано с взаимоотношенията си, освен това и доста рядко се появяват заедно на някое светско събитие.

Те дебютираха като двойка на червения килим цели четири години след като се влюбиха един в друг. От малкото информация, която се знае за тях, Ашли и Луис са се запознали покрай общи познати от училище и са били приятели цели пет години преди да станат двойка, пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картоф

    1 0 Отговор
    Изветряха близначките Олсън, сега е ред на малката им сестра - Елизабет.
  • 2 ЛевФем(българска феминистка организация)

    2 2 Отговор
    Това, че са "станали родители" се разбира, ама какво е това "момче"?