Last news in Fakti

16 Август, 2023 14:56 3 459 6

Морган Фрийман е свалил 25 кг., приятелите му са притеснени

  • морган фрийман-
  • актьор-
  • болки-
  • отслабване-
  • сваляне на килограми-
  • заболяване-
  • здравословно състояние

Близки на актьора казват, че той ежедневно изпитва агонизиращи болки

Морган Фрийман е свалил 25 кг., приятелите му са притеснени - 1
Снимка: Shutterstock

Заради свалените близо 25 килограма приятелите на Морган Фрийман се опасяват, че актьорът е в "кризисна ситуация", пише "RadarOnline".

86-годишният носител на "Оскар", който и без това е с нисък ръст, изглеждаше тревожно отслабнал на събитието "SeaChange", където бе отличен за ангажимента си към опазването на околната среда, пише dir.bg. "Нашите океани се нуждаят от всеки един от нас", започна той речта си.

Преди това Морган бе принуден да отмени пътуването си до Обединеното кралство за филма "Специални операции: Лъвицата" едва миналия месец заради инфекция, от която вече е започнал да се възстановява. "Той все още е един от най-трудолюбивите мъже в Холивуд", казва негов приятел. "Но горкият човек изпитва невероятни болки. Боли го да ходи, да става и дори само да движи ръцете си. През голяма част от времето е в агония".

Припомняме, че автомобилна катастрофа, станала през 2008 г. причини на актьора болки в рамото и проблеми с кръвообращението, заради които той почти изцяло изгуби функциите си на лявата ръка. Оттогава е диагностициран с хроничното заболяване фибромиалгия.

Що се отнася до драстичното количество свалени килограми приятел на Фрийман споделя: "Когато страдаш от такава болка, апетитът ти обикновено изчезва".

"Стареенето е свързано със загуба на мускулна маса, а когато не можете да спортувате поради проблеми с болката, мускулите допълнително намаляват", обяснява лекар пред "RadarOnline" за състоянието на Морган. "За съжаление, изглежда, че това се случва с него", заключи медицинското лице.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ПиПи

    16 1 Отговор
    Аз не съм забелязал да е нисък. Гледал съм доста негови филми. В "Бесни,страшни пенсии", когато застреляха героя му,можете да го видите в цял ръст. Не е нисък човек.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    С възраста ,плътта на хората намалява и ако живеят около 100г,стават като скелети!Преди смърта на организма,той престава да се храни.Може и 2-3 месеца да спре храната.Това е защото савият стомах спира производството на киселина.

    Коментиран от #5

  • 5 Ндхдъс

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Бааа, комшията умре на 92, па беше над 190 и сигурно към 110 кила..
  • 6 Зрител

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ПиПи":

    И аз гледах Джурасик парк и видях динозаври...