Last news in Fakti

22 Август, 2023 11:28 1 553 3

Алис Купър предложил Джони Деп и Амбър Хърд да заснемат своя версия на "Войната на семейство Роуз"

  • алис купър-
  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • войната на семейство роуз-
  • развод

Според Купър Джони Деп винаги се е опитвал да избягва вниманието, което личният му живот привлича

Алис Купър предложил Джони Деп и Амбър Хърд да заснемат своя версия на "Войната на семейство Роуз" - 1
Снимка: Shutterstock

Рок ветеранът Алис Купър разкри, че само веднъж е разговарял с приятеля си Джони Деп за тежкия му развод, който въвлече актьора и бившата му съпруга Амбър Хърд в съдебни битки от двете страни на Атлантическия океан, пише сайтът Дедлайн.

Купър, който в продължение на осем години свири с Деп в групата "Hollywood Vampires", споделя пред британския вестник "Таймс", че веднъж е предложил на Джони: "Имам страхотна идея. Ти и Амбър трябва да направите римейк на "Войната на семейство Роуз". Кой не би отишъл да гледа това?"

Според Алис Купър Джони Деп се е изсмял на идеята да пресъздаде филма от 1989 г., в който съпрузи, изиграни от Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър, воюват помежду си.

Купър добавя, че приятелят му винаги се е опитвал да избягва вниманието, което личният му живот привлича.

"Джони е добър китарист и в известен смисъл би бил най-щастлив да се занимава с това, да свири в някоя група и да не му се налага да се справя с огромното внимание, което получава. Но той е и много добър актьор", казва рокаджията.

Джони Деп беше женен за актрисата Амбър Хърд между 2015 и 2017 г. Разводът им привлече вниманието на световните медии, като и двамата твърдяха, че другият ги е малтретирал, и водеха дела за клевета във Великобритания и САЩ.

Алис Купър, който се е снимал в десетки филми, сред които "Светът на Уейн" (1992), "Тъмни сенки" (2012) и поредицата "Кошмари на Елм Стрийт", и е считан за едно от "лошите момчета" на рока, знае как се "раждат" драматични заглавия. В неговия случай става въпрос за историята с отхапаната глава на пиле - мит, който води началото си от негов концерт в Торонто през 1969 г.

"Най-хубавото е, че това никога не се е случвало. Аз съм горе на сцената, поглеждам надолу и виждам пиле. Нямам представа откъде се е появило. Аз съм от Детройт, никога през живота си не бях ходил във ферма, така че не бях запознат с нещо, което има пера и крила и може да лети", разказва Алис Купър.

"Взех го и го хвърлих в публиката, мислейки, че някой ще го вземе вкъщи, ще го нарече Алис и ще го направи свой домашен любимец. Вместо това хората го разкъсаха на парчета, преди да го хвърлят обратно на сцената. На следващия ден беше написано: "Алис Купър уби пиле". Франк Запа се обади и каза: "Каквото и да правиш, не го отричай". Тогава разбрах, че рокът има нужда от злодей", допълва рокаджията.

На 25 август ще излезе 22-ият самостоятелен албум на Купър, озаглавен "Road".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 0 Отговор
    като и двамата твърдяха, че другият гО е малтретирал, и водеха дела за клевета във Великобритания и САЩ.
  • 2 ПиПи

    0 0 Отговор
    Карибският пират не заслужава такова женско отношение от г-жа Хърд. Като не се разбират-развеждат се тихо,мирно и толкова.
  • 3 Идън

    1 0 Отговор
    незабравим филм- адвокатът /Дани Де Вито/ казва на Оливър-,, Не можеш да се мериш с жените,когато става дума за любов или отмъщение. Тук няма победа- има само степени на загуба.Бъди щедър- остави и къщата- има други къщи и други жени,,. В случая с Джони има хистрионна дама-тази война непременно се отразява много лошо на воюващия с този тип разстройство- и съпътстващите го симптоми.Няма нужда от филм с такъв сюжет- нормалните стават все по- малко.