Last news in Fakti

23 Август, 2023 07:00 5 635 1

Дневен хороскоп за 23.08.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Още един приятен ден за Телците

Дневен хороскоп за 23.08.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако се налага да свършите нещо важно, ще трябва да положите много повече усилия от обикновено и при това да направите някои компромиси. Ще трябва да сте по-концентрирани, внимателни и организирани.

Телец

Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвайте. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.

Близнаци

Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.

Рак

Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.

Лъв

Днес ще се чувствате сериозно ангажирани. Щом е така-покажете го, не оставяйте нещата само на думи или на чувства. Застанете зад обещанията си.

Дева

Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Везни

Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи нещата, дори да изглеждат безнадеждни.

Скорпион

Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютъра част от удоволствието иначе щяхте ли да си четете хороскопа сега...

Стрелец

На тези около вас ще им е много приятно да ви дразнят, а вие защо се “впрягате” като виждате, че го правят само, за да се намират на приказка. Не им обръщайте внимание, това са семенца, посяти в тяхната градинка.

Козирог

Отдали сте се на мечти,вместо да хванете бика за рогата.Май лятото започва да ви омръзва вече.Е,още няколко купона няма да са ви излишни.Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте приятели.

Водолей

Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ле ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.

Риби

Щадете силите си, не се изхвърляйте прекалено. Има неща за вършене, но имате нужда и от почивка. По-добрата организация на нещата ви дава и по-ясна представа за мястото на всяко едно и съответно къде може да се вложат по-малко усилия, но с голям резултат. Просто следвайте входящия ред.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.