Last news in Fakti

23 Август, 2023 15:28 2 716 0

Култовата роля, която за малко да съсипе кариерата на Джордж Клуни

  • джордж клуни-
  • роля-
  • кариера-
  • холивуд-
  • батман-
  • супергерои

Актьорът смята превъплъщението си в Батман за своя най-голям провал

Култовата роля, която за малко да съсипе кариерата на Джордж Клуни - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джордж Клуни може и да е едно от най-големите имена в Холивуд днес, но една роля, и то доста култова, почти срива кариерата му.

Макар Клуни да изиграва ролята на култовия герой Батман във филма "Батман и Робин" от 1997 г. - той смята това за големият си провал. Актьорът твърди, че режисьорите са отказали да работят с него след този филм, пише в. "The Sun".

За щастие нещата се променили едва след като той работил с режисьора Стивън Содърбърг по филма "Извън контрол" от 1998 г.

"Никой не ме искаше във филма си в продължение на година след провала. Втурнах се, бях развълнуван да играя Батман и се прецаках. След това разбрах, че не трябва да обръщам внимание само на моето представяне или това, което правя, а цялостно на целия филм", разказва Клуни.

Холивудската звезда казва, че се фокусирал върху добрите сценарии - това за него било най-важното. "Не можеш да направиш добър филм от лош сценарий, невъзможно е. Можеш да направиш лош филм от добър сценарий, но обратното - не", заключи той.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА