Last news in Fakti

29 Август, 2023 12:56 2 081 3

Ким Кардашиян блести в бански, светещ в тъмното (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • бански-
  • бански костюм-
  • светещ в тъмното

Заслепяващият бански на Ким провокира стотици коментари в социалната мрежа

Ким Кардашиян блести в бански, светещ в тъмното (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашиян с годините много добре се е научила как да привлича вниманието, тъй като сега риалити звездата зашемети със светещ в тъмното бански.

42-годишната телевизионна звезда сподели най-новата си визия с 363-те си милиона последователи в Instagram, демонстрирайки невероятното си тяло, докато банският ѝ заслепяваше в тъмнината. Тя избра и чифт огромни слънчеви очила, тъй като отблясъците от облеклото пробиваха камерата, пише Mirror.

Феновете ѝ се надпреварваха да споделят оценката си за смелата ѝ визия, след като тя написа под заглавието на снимката си: "Самоанализ."

Един от потребителите се пошегува с един емблематичен момент от ранните сезони на "Keeping Up With The Kardashians", като написа: "Сияе по-ярко от диамантената обеца, която загуби в океана, Кими."

Не е ясно къде е заснета снимката, но напоследък Ким споделя забавните моменти, които е имала с дъщеря си Норт по време на пътуването им до Токио. Ким и 10-годишната Норт се наслаждаваха на момичешкото си пътуване с приятели, а в четвъртък Ким сподели очарователна бележка, която по-голямото ѝ дете ѝ остави в хотела.

Публикувайки трогателното писмо в Instagram, Ким с обич написа: "Не искам да споделям всичко, освен сърцето си."

От това, което можеше да се прочете на снимката, дъщеря ѝ пише: "Обичам те толкова много" и "Благодаря ти толкова много" и "за това, че винаги си до мен" в допълнение към това, че нарисува сърце около думите "Скъпа мамо", пише vesti.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бургазлия

    2 0 Отговор
    С такива псе---та е пълно в Комлука !!!!
  • 2 Соваж бейби

    0 0 Отговор
    Простотия за каране на колело вечер ли е ?!да не я блъсне някой или за рибите оригинална идея за акули в ноща да я намерят по лесно не знам но е тъпо за бански .На слънчева светлина няма ефект ,иначе е като крушка или има идея за улично осветление безплатно да свети не знам?
  • 3 Иво

    1 0 Отговор
    От къде намери долнище XXXXXL