Last news in Fakti

7 Септември, 2023 10:28 1 898 4

Избраха новите Мис и Мистър Северозапад

  • мис-
  • мистър-
  • северозапад

На основната кауза на XMG “Северозапада е цветен” бе подчинена и цялостната концепция на модното събитие на годината

18 модела от целия Северозапад се събраха в драматичен театър “Владимир Трендафилов” във Видин за грандиозното18-то издание на конкурса “Мис и Мистър Северозападна България”.

Бляскавата надпревара се проведе с подкрепата на община Видин и много фирми и приятели на модата и красотата в северозапада. Събитието бе с вход свободен, като подарък за жителите и гостите на Видин, по случай 20-тия рожден ден на агенцията.

На основната кауза на XMG “Северозапада е цветен” бе подчинена и цялостната концепция на модното събитие на годината. Моделите на “X Model Group” ексклузивно представиха, част от уникалните рокли на Вяра Бориславова, с които ще дефилират 100 манекенки в ревюто с опит за рекорд на Гинес - “Срещу течението”, на видинската топ дизайнерка!

Още с първото артистично дефиле “код Х”, хореографите и моделите дадоха силна заявка за невероятната модна феерия в която се превърна церемонията. Те демонстрираха актьорски и танцувални умения с парти-хореография представяща стрийт културата и посветена на юбилея. Конкурсът бе стилизиран според най-актуалните модни трендове и цветовете на модната агенция на Северозапада. Много настроение създадоха и момчетата от брейк денс студио “Шадоу Крю”.

Журито бе в състав: юриста и брокер Миглена Фидосова, Калин Каменов клуб “Хибрид”, топ гримьора и модел Ивета Георгиева, строителния предприемач Стефан Георгиев, Маги Здравкова - носителка на титлите “Мис Видин 2019” и “Мис Северозападна България 2022”, и собственикът на „X Model Group“ Ивайло Йосифов.

184-сантиметровата победителка Грети Къшева е на 19 години. От 5 годишна тренира художествена гимнастика в родната си Бяла Слатина. На 8 години продължава в клуба на Илиана Раева в София, но в следствие на сериозна травма прекъсва спортната си кариера. В момента изучава медицинска козметика в Медицински колеж “Йорданка Филаретова”.

Победителят при момчетата Жан Ивайлов, след като се окичи с титлата “Мистър Монтана”, стана най-популярният млад пчелар в България. Жан е на модния подиум от 14 годишна възраст, а вече се изявява и като състезател по културизъм.

Първи подгласници на победителите станаха Петя Сергеева и Мирослав Първанов от Монтана, а на трето място се класираха Наталия Георгиева от Монтана и Йоан Георгиев от Лом.

Организаторът на конкурса пък избра за свой лица Венимира Хрисимирова от Враца и представителя на Козлодуй Цветан Тодоров. Те грабнаха титлите “Мис и Мистър Х 2023”.

“Топ модел на Северозапада” са Ралица Кирилова и Красимир Иванов.

Партньори и приятели на XMG, организации и личности, подкрепящи модата в Северозапада през годините, бяха отличени по случай 20-тия рожден ден на организаторите със специални призове.

С наградата за моден фотограф бе отличен Петър Цонев.
“Моден гримьор” - топ гримьорката на Монтана и модел Ивета Митова.

Наградата за моден дизайнер и вдъхновител бе присъдена за модната муза на северозапада - Вяра Бориславова, чиято наградата прие лично майката на именитата видинска дизайнерка.

Наградата за най-добър регионален мениджър на “Екс Модел Груп” грабна Зорница Коларова - регион Козлодуй.

Организаторите отличиха със статуетка и община Видин като дългогодишен партньор и вдъхновител на най-големия конкурс за красота в Северозапада.
Призът за ексклузивен медиен партньор отиде при Даниел Бузов - собственик на информационна агенция “Bulnews”.

В категория “Партньорски ТВ Екип / реклама” - режисьор Галя Маркова и оператора Димитър Дончев- Шами.
Статуетката за визуални ефекти и графичен дизайн, бе присъдена на “BROD Studios”.
С награда за най-продуктивно професионално партньорство бе отличена поп-фолк звездата Джена, за осъществените през годините цели 7 музикални проекта на хитовата изпълнителка с модели от северозапада.
От сцената на театъра във старопрестолния град, организаторите благодариха за доверието и подкрепата през годините на всички медии, спонсори, партньори и приятели модата и красотата в Северозапада.

С мощно афтър парти, което бе подарък за моделите от клуб “Hybrid” и огромна 50-килограмова торта, “X Model Group” отбеляза 20-тия си рожден ден.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    5 1 Отговор
    Наградата е била , десет кюфтета.....

    Коментиран от #2

  • 2 Сексуален Козирог

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    И няма ли поне половин кана вино? Може и от евтиното....
  • 3 Налудник

    0 0 Отговор
    XMG дори не знаят какво е "пълен член"... ако не им е в междукрачието, естествено.
  • 4 Нашийник

    0 0 Отговор
    Само простотии по моя край. А мислех да излизам в отпуск...