Last news in Fakti

7 Септември, 2023 11:31 2 479 1

Интересен във финансов план ще бъде септември според Павел Глоба

  • хороскоп-
  • септември-
  • павел глоба

Какъв ще бъде месецът за всяка от зодиите според прочутия руски астролог

Интересен във финансов план ще бъде септември според Павел Глоба - 1
Снимкa: Shutterstock

В края на лятото и отпускарския сезон сме готови да се върнем на работа с нови сили. Именно в този период много хора се стремят да започнат мащабни и дългосрочни проекти, както и да направят значителни промени в живота си.

А хороскопът за септември на прочутия руски астролог Павел Глоба ще ви помогне да уловите сигналите на Съдбата и да избегнете взимането на грешни и прибързани решения.

През септември всеки може да очаква значителни промени в живота си, казва специалистът. Бъдете готови за нови възможности и предизвикателства. Бъдете уверени в действията си и отворени за нови приключения и отношения.

Важно е да обърнете внимание на творческия си потенциал и себеизразяване. Не се страхувайте да показвате емоциите си и да се стремите към щастието си, пише jenata.blitz.bg.

Според хороскопа на Глоба септември обещава да бъде доста интересен във финансов план за всички знаци на Зодиака. През този месец някои зодии могат да се сблъскат с нови възможности за подобряване на финансовото си състояние, а други ще трябва да бъдат по-внимателни с парите.

Ще почувствате прилив на енергия и увереност по финансови въпроси. Ще се открият възможности да проявите предприемчивост и да реализирате нови финансови проекти.

Бъдете настоятелни и действайте смело, но не забравяйте да взимате разумни финансови решения.

По отношение на кариерата, септември обещава да бъде много интересен и обещаващ. За мнозина този месец ще донесе нови възможности и предизвикателства, които ще им помогнат да се развият професионално.

Очаква ви израстване, възможност да покажете своите лидерски качества и да постигнете значителни успехи. Важно е да можете правилно да управлявате енергията си и да отделяте достатъчно време за почивка, за да не прегорите в работата.

Що се отнася до здравето, прогнозата на Глоба вещае интересен и наситен месец. Всяка зодия може да обърне внимание на различни аспекти от своето физическо и емоционално благополучие. Ще почувствате прилив на енергия и желание да се заемете с физическата си форма.

Това може да е чудесен момент за започване на нова физическа активност. Спортуването ще ви помогне да увеличите физическите си способности. Обърнете внимание на хранителните си навици и се опитайте да включите повече пресни плодове и зеленчуци в диетата си.

Ето за какво трябва да се готви всяка зодия според прогнозата на специалиста:

Овен

Септември ще "зарадва" Овните с огромен брой домакински задължения, натрупани след лятната ваканция и изискващи бързо решаване на проблеми в работата. Всички тези неща няма да са много важни и трудни, но ще изискват много внимание.

Ако Овните разчитат, че ситуацията ще се подобри от само себе си, рискуват да влошат ситуацията, да провокират конфликти у дома и да загубят позиции в работното място. Затова астрологът им препоръчва да се стегнат, да си направят план и да се заемат с работата без много шум. Само така всички проблеми, натрупани през лятото, ще бъдат успешно решени преди края на месеца.

Телец

През септември Телците ще трябва да обърнат специално внимание на здравето си. Заради небрежното отношение към здравето си, нежеланието да приберат летните дрехи в гардероба и да се облекат по-топло, както и заради неблагоприятното влияние на звездите, Телецът е изложен на риск от грип и настинки.

Ето защо през този период трябва да преразгледа диетата си, като включи в нея повече зеленчуци и плодове, както и да се опита да се наспива добре.

В работата и в личния живот за Телците през септември всичко ще бъде спокойно и гладко. Най-важното за тях е да решават своевременно възникващите проблеми и да се вслушват в мнението на близките си.

Близнаци

За представителите на тази зодия Съдбата е подготвила специален подарък - среща с човек, който ще изиграе много важна роля в бъдещето им. За необвързаните това може да е среща с половинката, а за семейните - с бъдещ най-добър приятел или бизнес партньор.

В същото време астрологът предупреждава Близнаците да не се доверяват прекалено много на нови познати и ги съветва първо да опознаят добре човека и едва след това да правят изводи и да приемат предложенията му.

Рак

За Раците този месец няма да е най-благоприятния период от годината. Плановете и проектите, на които възлагат големи надежди, може да претърпят крах, а ситуацията на работа ще е изключително нестабилна.

Към такива неприятни изненади на Съдбата обаче трябва да се отнасяте като към тестове и да положите всички усилия, за да намерите достойно решение на проблема. С голяма вероятност проблемите ще бъдат разрешени с помощта на добър приятел или роднина, който с удоволствие ще ви предложи рамо.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ще имат възможност да покажат лоялност към началниците си, за да получат дългоочакваното повишение до края на месеца. Астрологът обаче предупреждава родените под този знак, че за да получат добра позиция, ще трябва да развалят отношенията си с колегите.

Затова Лъвовете ще трябва да претеглят добре плюсовете и минусите и сами да решат дали имат нужда от повишение на такава цена.

Дева

В първите дни на месеца ще ви обхванат съмнения по отношение на усложняваща се ситуация. Това, което имате, вече няма да носи удовлетворение и ще ви се прииска да се пробвате в нещо ново и интересно.

Звездите ще ви помогнат в изпълнението на това желание, особено ако се заемете с творческа дейност или изберете професия, свързана с изкуството.

Везни

През септември Съдбата ви е подготвила вълнуваща среща с миналото. Случайно ще се окажете в една компания със старата си любов и чувствата ще пламнат отново.

Астрологът обаче предупреждава, че ако последвате възкръсналите си чувства, рискувате да загубите придобитата преди това стабилност в отношенията с близките си и животът ви буквално да се преобърне с главата надолу.

В началото на месеца Съдбата ще бъде външен наблюдател, така че се наложи сами да направите своя избор, водени както от логиката, така и от желанията на сърцето си. А ако направите правилния избор, в близко бъдеще ще може да направите живота си по-щастлив.

Скорпион

Звездите обещават нов източник на доходи, който може да стане постоянен. Не трябва обаче да се залъгвате, че парите ще започнат да падат от небето. По-скоро обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ще имате възможност да положите минимални усилия и да спечелите.

Павел Глоба съветва Скорпионите да бъдат особено внимателни с хората и да не забравят старите си приятели.

Ако посвещават твърде много време на работата за сметка на приятелите и семейството си, рискуват да останат без подкрепата на близките си, когато ще имат най-голяма нужда от нея.

Стрелец

През септември е възможно обостряне на хронични заболявания и появата на проблеми с храносмилателната система. Ето защо е изключително важно да се храните правилно, да се консултирате с лекар при появата на първите неприятни симптоми и да избягвате стреса и прекомерното натоварване.

При възможност е най-добре да отидете на санаториум, за да подобрите здравето си.

Козирог

Всичко, с което се захванат Козирозите през септември, буквално ще "гори" в ръцете им. Каквото и да предприемат, резултатите ще са бързи и обещаващи. Затова, ако имате някакви планове или мечти, септември е моментът да ги осъществят.

Близките, колегите и приятелите ви ще бъдат особено благосклонни към вас и по собствено желание ще ви окажат значителна подкрепа. За съжаление, това няма да продължи безкрайно и в края на месеца ще усетите спад на енергията и желание да се отпуснете и да се насладите на резултатите от труда си.

Водолей

За Водолеите септември ще бъде началото на нов етап в семейните или романтичните им отношения. Рутината и неразбирането ще напуснат връзката им и всичко отново ще бъде цветя и рози.

Астрологът обаче предупреждава, че ако не положат усилия да запазят връзката си и не предприемат стъпки спрямо половинката си, съвсем скоро всичко ще се върне на мястото си.

Затова ще трябва да се възползват напълно от възможността за укрепване на взаимната любов и доверие с партньора, за да може потокът от любовна енергия да не се изчерпи в края на месеца.

Риби

Глоба съветва представителите на знака да оставят всички лоши навици и празни грижи и да започнат нов живот.

Ангажирането с нов интересен проект и установяването на приятелски отношения с нови интересни познати ще окаже добър ефект върху благосъстоянието и емоционалното състояние на Рибите.

А ако използват възможностите, предоставени им от Съдбата, имат всички шансове да изведат живота си на много по-качествено и високо ниво.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬🇪🇺💯

    1 0 Отговор
    Мдаа, бла, бла но има един Холандец, по модерно му нидерландец, Астро - не нам къф си, който беше предсказал тежките Земетръси в Туркието от 7ма нагоре?