Last news in Fakti

12 Септември, 2023 14:15 10 802 6

Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници

  • зодии-
  • астрология-
  • скъперник-
  • пари-
  • връзки-
  • мъже

Определено е трудно да си съжителстваш с такъв човек

Мъжете от тези зодии са най-големите скъперници - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжете от тези зодии буквално броят всяка стотинка, дори и да могат да си позволят много. Определено е трудно да си съжителстваш с такъв човек, който ще ти държи сметка за всяка покупка, колкото и полезна да е тя.

Готови ли сте да се подложите на подобно изпитание, заживявайки с един от тези господа.

1. Козирог

Много икономичен знак. Това се отнася не само за околните, но и за самия него. Той постоянно търси ползи в покупките и няма да похарчи нито един излишен лев. Той прави подаръци изключително рядко. Именно от Козирога на 8 март можете да получите подарък тиган или прахосмукачка. Пестеливостта и скъперничеството са в кръвта им. Това обаче не означава, че те нямат късмет във финансовите въпроси. Представителите на знака са страхотни в спестяването на пари. Но в партньорството с тях никак няма да е лесно. Кои зодии са родени с най-много късмет в любовта?

2. Телец

Такива мъже обичат, когато парите се харчат за тях, а не обратното. Телците толкова обожават себе си, че са готови да спестят от всичките си близки, само за да могат самите те да живеят комфортно. Просто представителите на знака са сигурни, че в семейството заслужават най-доброто.

3. Дева

Девите не обичат да пилеят пари: всичко, което спестят, се използва. Като цяло представителите на знака са самотници в живота, така че рядко правят подаръци, пише actualno.com. Често харчат спечеленото за себе си, защото парите не текат в ръцете им, а се получават с упорит труд. В ежедневието Девите са непретенциозни и техните ценности не са в материалното, а по-скоро в нещо духовно.

4. Скорпион

Скорпионите не могат да бъдат наречени чак толкова алчни. Те са доста практични: ако мислят да направят голяма покупка, е много трудно да се решат. В крайна сметка, представителите на знака вярват, че парите трябва да бъдат защитени. Обикновено партньорите им споделят едни и същи възгледи, което означава, че конфликтите в семейството за пари са сведени до минимум.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дзверо

    16 2 Отговор
    Най-добрият ми приятел е Козирог и е точно обратното...щедър е до наивност, особено към семейството и близките си!

    Коментиран от #2

  • 2 МдаТо

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "дзверо":

    Мда то и аз съм телец и съм обратното на написаното - щедър към всички, даже към мен лично не си позволявам неща, котио дарявам на други )
  • 3 Телец

    13 1 Отговор
    Така си е! АЗ заслужавам най-много! Затуй сестра ми ми опапа 120 000 евро! И тя така си мислела!
  • 4 Виктория

    9 0 Отговор
    Не е до зодията! Имам приятели и близки от четирите изброени зодии. Всички те са с широки пръсти и обичат лукса! :)
  • 5 Зодия евреин

    18 0 Отговор
    Не зодиите, а хората са алчни и стиснати.
  • 6 Гост

    2 1 Отговор
    Телците наистина са най алчни. И са готови да измамят май близките си за 💸.