Last news in Fakti

13 Септември, 2023 14:58 1 219 2

Тим Бъртън дава кратка роля на фаворита си Джони Деп в "Бийтълджус 2"

  • джони деп-
  • бийтълджус-
  • продължение-
  • тим бъртън-
  • роля

Деп не участваше в първата част на филма, но играе главни роли в много филми на Бъртън

Тим Бъртън дава кратка роля на фаворита си Джони Деп в "Бийтълджус 2" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Джони Деп не участваше в първия филм, но изглежда, че наваксва пропуснатото време. Източници на Jiant Freakin Robot съобщават, че Деп ще има епизодична роля в предстоящия "Бийтълджус 2" на Тим Бъртън. Това ще е първият път, в който двамата си сътрудничат по екранен проект след "Алиса в огледалния свят" от 2016 г., който Бъртън продуцира, припомня БГНЕС.

Не се знае каква точно ще е епизодичната роля на Джони Деп в "Бийтълджус 2", но като се има предвид франчайзът, ще се изненадаме, ако звездата от "Карибски пирати" не се появи като един от извратените обитатели на земите на мъртвите. Това би било подходящо, като се има предвид, че последният път, когато Бъртън режисира Деп, в "Тъмни сенки" от 2012 г., последният играеше вампир.

Още през ноември миналата година Бъртън заяви, че е отворен да работи отново с Джони Деп, макар че не спомена конкретно "Бийтълджус 2". Запитан дали би режисирал Деп, Бъртън заяви пред Ройтерс: "Ако се намери подходящото нещо, разбира се... Каква е ролята? И след това дали това е правилното нещо, дали е правилният характер? Приемам нещата на тази основа и на никаква друга."

Очевидно "правилното нещо" за Джони Деп е някъде в "Бийтълджус 2".

Бъртън и Деп отдавна са закъснели за сътрудничество. През 90-те години на миналия век те направиха три съвместни филма (Едуард Ножиците през 1990 г., Ед Ууд през 1994 г., Сънната дупка през 1999 г.), а след това последваха три филма през 2000-та година (Булката труп и Чарли и шоколадовата фабрика през 2005 г. и Суини Тод през 2007 г.).

В известен смисъл е иронично, че завръщането на Джони Деп във филмите на Тим Бъртън става с "Бийтълджус 2", тъй като оригиналният филм е един от малкото проекти на Бъртън, направени преди началото на съвместната им работа. „Бийтълджус“ излиза по кината през 1988 г., докато „Едуард Ножиците“, първият филм, в който Бъртън режисира Деп, излиза едва през 1990 г.

Джони Деп ще се събере отново с Уинона Райдър в "Бийтълджус 2". Звездата от "Странни неща" се обяви в подкрепа на Деп по време на борбата му с Хърд и тя ще се превъплъти в ролята на Лидия Диц в предстоящото продължение. Деп и Уинона имаха връзка в началото на 90-те години на миналия век, от която и двамата остават с топли отношения помежду си и хубави спомени.

Що се отнася до това кога ще можем да видим Джони Деп и останалите актьори в "Бийтълджус 2", в момента е планирано той да излезе по кината след малко по-малко от година, на 6 септември 2024 г. Все пак, много малко неща са сигурни, когато става въпрос за дати на премиери в кината с настоящите стачки на SAG-AFTRA и WGA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги револверов

    0 0 Отговор
    Записано е в квантовивия сървър, в историята , записано е ашколсум револверов му се исцърка на боби репортера в устата
  • 2 завод

    2 0 Отговор
    Трябва и нов филм от поредицата за карибските пирати.