Last news in Fakti

17 Септември, 2023 12:56 6 366 20

Подозират, че Миро пак пие

  • миро-
  • алкохол-
  • алкохолик-
  • певец

Фенове на певеца коментират, че Миро напоследък прилича на човек, който отново се е върнал редовно към чашката

Изпълнителят Мирослав Костадинов по-известен като Миро от разпадналия се дует „Каризма" твърди, че е отказал напълно спиртните напитки преди няколко години. Почитателите му обаче започнаха да се съмняват в думите му заради външния му вид напоследък. „Има лице на човек, който злоупотребява с алкохола - зачервена кожа с разширени пори. Аз лично не вярвам някога да е спирал да пие” , „Още от една предишна снимка ми направи впечатление блесналият му поглед. Май наистина няма бивш алкохолик. Жалко!” коментират фенове на звездата в интернет пространството.

Близките на певеца обаче го защитават: „Колкото и да не ви се вярва, Миро е трезвеник, отслабнал е и е в топ форма!”.

Самият изпълнител се кълне, че от 4 години не е близвал и това коренно е променило живота му. Миро открито е споделял, че преди време е изхвърлял по една торба с празни бутилки за денонощие. Пиел от всичко и по много. Започвал с бира и вино, а завършвал вечерта с водка, уиски или каквото друго имал под ръка. Често му се случвало да няма спомени от предходния ден. Белите петна в паметта му зачестили и тогава осъзнал, че проблемът му е сериозен. Треньорът в шоуто „Гласът на България" определя излекуването си като истинско чудо.

„Дълго се опитвах да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към вредния навик. Бях в депресия и нещастен. Още по-трудно беше, защото работата ми е свързана с това да съм между пиещи хора, всеки иска да те почерпи... Разбира се, тогава почитателите ми не знаеха за моя зависимост", разказвал е музикантът, цитиран от "Уикенд".

По думите му той получил помощ от Бог, за да се справи с трудностите в живота, които в онзи момент го тласкали към бутилката. „Пиех стандартно като всеки българин, но после започнах да го правя и когато съм весел, и когато съм тъжен, и когато съм гневен. Случи се така, че прекарах цяла една нощ в молитва, защото ми беше много зле. Бях пил с часове и си казах, че не може повече да продължавам така - или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или се измъквам. Справих се с помощта на Бог!", споделял е Миро, който е силно вярващ.

Той е ревностен евангелист още от ученик. Едва на 13 години певецът решил, че Господ го пази и приел протестантството. Другите религии не го интригували. Спортът също много му помогнал в борбата със зависимостта, макар че като дете не харесвал часовете по физическо възпитание. През последните години обаче преоткрил тренировките и сега е в по-добра форма от всякога.

„Харесва ми най-вече как се чувствам, след това ме мотивира и визията, която постигнах", разказвал е изпълнителят.

Съпругата на Миро - бизнес дамата Ели Златанов, която върти ресторант в Лондон, не подозирала за алкохолната му зависимост. Тя си въобразявала, че влечението му към спиртните напитки е в допустимите граници. Не присъствала и по време на кризите му, защото се е установила в английската столица, а певецът е в България.

Музикантът не крие, че с официалната му половинка живеят разделени - тя се занимава с бизнеса си във Великобритания, а той развива музикалната си кариера в родината. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но двамата намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си. Зложелатели обаче коментират, че Миро използвал Ели като параван и кръшкал с различни мъже и жени, докато тя била в Лондон.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свободен

    32 3 Отговор
    Миро е талантлив!
    Жалко ако се изтърве..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иван от Троян

    11 15 Отговор
    Тоя освен че е меки+ък а е и от някоя секта .
  • 4 Ха ха ха ха ха ха

    9 5 Отговор
    А пък аз ПАК ще си го преместя 🤣
  • 5 България

    12 13 Отговор
    Любимия ми певец .Прощавам му пиянството .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Новичок

    17 6 Отговор
    Не знам кой е " Миро" но знам ,че Харалан Александров очаква нови избори.
  • 8 Баба Гицка

    11 7 Отговор
    Бивш алкохолик и бивша ку.. а, не съществуват като понятие. А си и личи по външния вид.

    Коментиран от #9

  • 9 ДЯДО ГАТЬО

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "Баба Гицка":

    МИ ЧИ ТО
    НАРОДА ГО Е КАЗАЛ:
    „К..КА Е ДО ВРЕМЕ..ПИЕНЕТО..ДО..ГРОБ”☝
  • 10 Соваж бейби

    15 2 Отговор
    Пиенето си остава до гроб,да не се залъгваме !Важното е Миро да се вземе в ръце и да си пиива с мярка една две чашки винце с вечеря и да си ляга.Той и Джони Холидей имаше проблеми и дрогата и алкохол ама си остана златен легенда не е проблем за феновете личният му живот и още се свирят и пеят негови песни лятото на плажа по ресторанти от хора които му имитрат гласа.
  • 11 Тц!

    15 1 Отговор
    Не е пиянде.Тия гримове къде го вапсат са алергични за него.
  • 12 Дедо

    17 2 Отговор
    На който му е сладко ще пие, живота си е негов
  • 13 Гълъбо

    6 1 Отговор
    Дано се вземеш У ✋🌏 и да не си съсипеш прекрасния живот с този цвят лилав на лицето и носа🕕
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 в Троян

    4 1 Отговор
    да прочетат повече думата секта.
  • 16 Мелофоб

    10 3 Отговор
    Който пие, зло не мисли. Талантлив е, и има много завистници. Живота е един, негова воля.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Хани

    5 0 Отговор
    Аз не мога никого да съдя. Харесва ми неговото творчество, но за да е здрав и спокоен, може би е по-добре, ако има зависимост, да се справи с нея. Знам, че никоя крайност не е здравословна. Успех му желая в шоуто Гласът на България и изобщо!
  • 20 Лора

    0 0 Отговор
    "Миро е трезвенник, отслабнал е и е в най-добрата си форма!”. НЕ РАЗБИРАМ,ЗАЩО В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" МИРО ПОСТОЯННО Е СЪС СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА? Сигурно зениците му са разширени и светлината го дразни. Другите от журито не са с такива очила. Иван Лечев носи очила за далечно виждане,но той ги носи постоянно,а стъклата са прозрачни.