Last news in Fakti

18 Септември, 2023 12:58 1 672 9

Откраднаха новата колекция на "Balmain" преди старта на Седмицата на модата в Париж

  • balmain-
  • колекция-
  • мода-
  • кражба-
  • отвличане-
  • седмица на модата-
  • париж

Новите модели са били превозвани от летището до централата на марката в Париж

Откраднаха новата колекция на "Balmain" преди старта на Седмицата на модата в Париж - 1
Снимка: Shutterstock

Откраднаха голяма част от новата колекция на френската модна къща Balmain, която трябваше да бъде представена по време на Седмицата на модата в Париж по-късно този месец. Дрехите са били в камион, който е отвлечен, съобщи главният дизайнер Оливие Рустейн, цитиран от Дарик.

Той разказа, че крадците са отмъкнали превозното средство, в което е имало около 50 артикула от новата колекция на Balmain. Дрехите са били превозвани от парижкото летище към централата на марката във френската столица.

"Слава на Бог, шофьорът е невредим. Толкова много хора работихме, за да сътворим тази колекция - аз и целият ми екип. Сега запретваме ръкави, за да направим всичко наново. Това е толкова неуважително", сподели Рустей в профила си в Инстаграм.

Оливие получи окуражителни думи от свои колеги в бранша, сред които Донатела Версаче и Jacquemus.

Balmain трябва да представи своята пролетно-лятна колекция за 2024 г. на 27 септември. По време на парижката модна седмица ревюта ще има на марките от висок клас, включително Louis Vuitton, Dior, Chanel и Hermes.

Говорител на Balmain потвърди, че шоуто няма да бъде отменено, като отказа да коментира обира в очакване на разследване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    3 1 Отговор
    Не вярвам да е истина да не е гърмял пак бойлера в къшата на Оливйе Руста,с изгорени ръце и обгарания още първият път не разбрах кой е рисувал моделите с уста може би или с телепатия .Сега кражба ?!не са платили на шивачите ,освен дрехи е имало и друга стока та са бързали да си я прибере който трябва.Или нещо музата на Оливйе го е изоставила,може и китайска банда шивачи не знам но не е истина.

    Коментиран от #6

  • 2 Очаквайте

    4 1 Отговор
    скоро да се появят на битака...
  • 3 Жорку

    3 1 Отговор
    На бас, че парцалките вече се разкрояват и шият в Китай...
  • 4 Алибаба дот ком

    4 1 Отговор
    Проверявайте по-често и внимавайте за размерите, че тези китайци не знаят нашите числа.

    Коментиран от #5

  • 5 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Алибаба дот ком":

    Ако е открадната стоката ,Китай щеше да им прати нова .Известно е че имат предварително информация и дрхите са готови чакат само колекцията с ревюто и айде ...По скоро си мисля че няма колекция или не е пълна ,ужасна ,гаф днес сме 18 абсурт е 50 модела за 27 дори и денонощно шиене така или иначе е 24 часа нон стоп шиене с месеци преди колекцията.Момчето беше дете когато се издигна светкавично,после влезе в депресия търси биологичната си майка и е източен психически и креативно .Случвало се е и с Диор да не представи колекция когато изгониха Галиано

    Коментиран от #7

  • 6 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Соваж бейби":

    Ех,как ги знаеш нещата.напраео съм потресен чак толкова вълнуващо изказване не бях чел скоро

    Коментиран от #8

  • 7 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Соваж бейби":

    Голем си,много инфо има
  • 8 Соваж бейби

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Роко":

    Ами какво е ?Изполват някой уж "новатор"да работиш за някоя марка примерно Balmain движиш се по пропорцията моделите на откривателя само броя на копчетата и цветовете сменят малко изменят формата деколте по малко или голямо ,или връща стар модел на марката с нова щампа и ако стане хит аха тоя е човека.А тези дизайнери не се знаят на кой свят са и колко билки от стрес ,дали ще се хареса ,колко продажба ?ама вече всички са зле няма мода само за специални барове с мъжка публика или за псих.болни тук таме нещо хубаво Лили Иванова с панталонките дол. Гащи е поредното доказателство.Другите магазини като аш и ем и подобни чакат какво се появи и прави евтина реплика с друг надпис или слага цепка ако няма малко променя модела.
  • 9 123456

    0 0 Отговор
    baaaah негофата маааа , на Илиенци проверихте ли - може да са ги пуснали вече