Last news in Fakti

20 Септември, 2023 12:31 5 140 0

Режисьорът на "Аквамен 2" разкри каква е съдбата на сцените с Амбър Хърд във филма

  • амбър хърд-
  • аквамен-
  • участие-
  • актриса-
  • сцени-
  • джеймс уан-
  • режисьор

След делото с Джони Деп десетки хиляди фенове на франчайза подписаха петиция актрисата да бъде изрязана от филма с Джейсън Момоа

Режисьорът на "Аквамен 2" разкри каква е съдбата на сцените с Амбър Хърд във филма - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Режисьорът на "Аквамен и изгубеното кралство" Джеймс Уан отхвърли твърдението, че участието на Амбър е било отрязано заради процеса за клевета срещу бившия ѝ съпруг Джони Деп, съобщава изданието "Us Weekly".

Уан поясни, че героинята на Хърд - Мера, не е била изрязана заради личния ѝ живот, а защото фокусът на филма е бил върху злодея Орм, изигран от Патрик Уилсън.

"Предлагал съм това на всички още от самото начало. Първият "Аквамен" бе за Артър и Мера. Вторият филм трябваше да бъде фокусиран върху Артур и Орм", каза Уан в интервю за "Entertainment Weekly" по-рано тази седмица. Неговото изказване е следствие на твърдението на Хърд от 2022 г., която заяви, че бъдещето ѝ на снимачната площадка е застрашено в резултат на съдебната битка, която води с бившия ѝ съпруг, припомня dir.bg.

"Прекратиха договора ми, макар да се борих да остана в продължението на филма", бяха думите ѝ по време на процеса, който бе иницииран от Деп заради статия във вестник "Washington Post" от 2018 г., написана от Хърд, която се обяви като жертва на домашно насилие.

През лятото на 2022 г. съдията се произнесе в полза на Деп и Хърд бе осъдена да му плати 15 млн. долара обезщетение, което по-късно бе намалено до 10,35 млн. поради ограничението на наказателните щети по закона на Вирджиния. Малко по-късно същия месец се появиха съобщения в пресата, че ролята ѝ в "Аквамен и изгубеното кралство" е била напълно изрязана от продължението на филма.

Още докато течеше процеса в интернет се появи петиция, събрала над 4,6 милиона подписа, с която се иска изрязването на актрисата от филма за героя на Джейсън Момоа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА